The Telegraph рекомендує: Сіетл, Бостон, Львів… – міста, куди варто полетіти у 2018 році

Відоме британське видання The Telegraph назвало Львів одним із 12 міст планети, куди треба обов’язково полетіти британцям у 2018 році.

Сьогодні Львів визнали найкращим туристичним містом редактори ще одного популярного європейського періодичного видання. The Telegraph – найпопулярніша британська щоденна газета, заснована ще в 1855 році, яка стоїть поряд з The Times та The Independent, які, до речі, нещодавно теж включили Львів до своїх рейтингів.

Отож редактори цього періодичного видання внесли Львів до списку 12 найкращих міст, які просто необхідно відвідати кожному британцю в 2018 році. Додамо, що список цей сформований не лише з європейських міст, а з міст цілої планети.

Газета рекомендує відвідати місто Лева в осінній період, добиратись туди звичайно радять прямим рейсом літака. Якщо говорити про коментар до рейтингу, то наше місто описали досить таки по-особливому. Там зазначили, що львів’яни звісно відомі своїм гарячим націоналізмом, любов’ю до Батьківщини, та гучними церковними зверненнями, але цього зовсім не варто боятись, бо це їх характер, такий як він є. Саме місто Лева сповнене легким, свіжим, чистим повітрям, де витає атмосфера університетських лекторіїв та численного студентства. Місто оповите незабутнім ароматом кондитерської епохи Відродження, бароко та модерну, і все це вдало поєднується в одному місті. Також редактори зазначили, що Львів ну дуже схожий до Відня, де є сотні кав’ярень, проте Львів обійшов навіть столицю Австрії, адже в нашому місті на кожну людину припадає більше кав’ярень ніж будь-де в світі.

Приємно, що Львів щороку збирає все більше й більше туристів, і що на нас звертають увагу такі престижні іноземні видання.


Інші міста, куди, на думку видання, варто полетіти наступного року © telegraph.co.uk

Також Львів назвали містом, де є найбільше кав’ярень на душу населення.

Джерело: ulvovi.info

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини