«Більше так не буду. З мене – шоколадка»: львів’янка оригінально попросила вибачення за неправильне паркування

На одній із львівських брам з’явилося досить креативне оголошення-вибачення за неправильне паркування. Окрім тексту, порушниця залишила навіть шоколадку. А ще – опублікувала відповідне фото у спільноті «Варта 1», пише PRESS-ЦЕНТР. Жінка сподівається, що власник автівки, який не міг виїхати з двору через припарковане нею авто, побачить це вибачення у соцмережі.

У листі пише: “Вибачте, будь ласка, за неправильне паркування і за те, що створила Вам незручності, я не помітила заїзд. Більше так не буду. З мене шоколадка. Жовтий Nissan. Будь ласка, не зривайте, нехай власник авто побачить мої вибачення. Дякую!”

“Якщо хазяїн автівки, яка не могла виїхати, є у цій групі, вибачте. Винна”, – написала Natalia Leonidovna.

Наталія додала, що вона – власниця Nissan жовтого кольору, який заблокував виїзд іншій людині. Той водій залишив їй записку, що вона негарно вчинила. А оскільки знайти власника цього авто, щоб вибачитись, вона не змогла, вирішила залишити йому записку і шоколадку.

Користувачів соцмережі вразив вчинок жінки:

«Лайфхак для дівчат», «Автор посту – молодець! Таких би більше!», «Автор – молодець, здоровий глузд переміг!», «Не кожен вміє визнати свою вину, та ще й так креативно», – пишуть у коментарях.

Джерело: lviv1256.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини