Новорічно-різдвяні свята: куди піти з дитиною у Львові

Ось і настала холодна і сніжна зима. Проте, незважаючи на свої холоди, є у цій порі те, що завжди зігріває нам серце, дарує надію на хороше та повертає у дитинство… А саме, святковий період новорічно-різдвяних свят.

Чарівні вогники, запах красуні-ялинки та мандаринів, улюблене свято Миколая, Новий рік та передчуття чогось нового.

Зимові свята – це ідеальний час для того, аби провести його разом зі своєю сім’єю та поринути у чарівну казку.

Саме в казку вірять наші діти, тому потрібно подарувати їм це почуття яке огорне їх радістю, чарівністю та теплими спогадами.

Тому, ми склали для Вас список святкових подій, коцертів та вистав для дітей.

До 17 грудня
Акція “Листи Святому Миколаю”

Мережа парків “Дитяча Планета” оголошує акцію “Листи Святому Миколаю”. Детальніше.

8 грудня-20 січня
Різдвяний ярмарок у Львові

З 8 грудня 2017 року по 20 січня 2018 року у Львові діятиме традиційний Різдвяний ярмарок.

Мешканці та гості міста зможуть придбати різноманітні сувеніри, аксесуари для дому, святкові прикраси, одяг. На ярмарку можна буде посмакувати різноманітними стравами та напоями.

9 грудня
Різдвяне 3D-шоу “Вартові Мрій”

У рамках VR-туру спеціально обладнаний автобус побуває у 15-ти містах України. Завдяки цьому, кожен бажаючий зможе побачити незабутнє та яскраве VR-шоу “Вартові Мрій”.

10-25 грудня
Резиденція Святого Миколая

З 10 по 25 грудня на площі перед Оперним театром діятиме резиденція Святого Миколая.

Саме тут кожен малюк зможе потрапити у чарівну казку, в якій познайомиться із Святим Чудотворцем, отримає солодкий подарунок та фото на згадку про цю приємну подію.

12 грудня
Вечорниці на Андрія

Музей народної архітектури та побуту “Шевченківський Гай” запрошує на свято “Вечорниці на Андрія”.

12-13, 17, 19 та 27 грудня
Стежечка Святого Миколая

Чи ж зможе дістатися до нас Миколай, якщо хитрий Чорт, змовившись із Вовком, сховає зірки? Звичайно, що зможе, бо в таку чарівну ніч навіть Зайці можуть стати хоробрими (якщо зуміють бути дружніми), а світло щирих сердець здатне світити сильніше, ніж зірки. Вистава відбудеться 12-13 грудня, 17 грудня, 19 грудня та 27 грудня.

13-19 грудня
Ярмарок Святого Миколая

З 13 до 19 грудня поблизу Митрополичих садів триватиме ярмарок Святого Миколая.

15 грудня
Миколай прийшов до нас

Театр “Воскресіння” запрошує дітей на перегляд вистави “Миколай прийшов до нас”.На маленьких глядачів очікує захоплива історія, в якій повно сюрпризів та несподіванок.

16, 20-21, 24 та 28 грудня
Дорога до Різдва

Головними героями вистави є Даринка та Настуня. Події відбуваються напередодні найулюбленішого свята – Різдва, до якого готуються і наші сестрички. Вистава відбудеться 16 грудня, 20-21 грудня, 24 грудня та 28 грудня.

16-21 грудня
Святковий сон

Історія вистави розказує про дивовижні пригоди Святка та його сестрички Дзвінки. Наступила та сама чарівна ніч, коли до діток в гості приходить Святий Миколай і приносить подаруночки. Наші герої вже вмощуються у ліжко, аби скоріше заснути… Та, раптом, вони помічають яскравий промінь світла та мчать за ним.

16-19 грудня
Казкова історія на Миколая

Видовищна, добра, повчальна казка перенесе дітей у дивовижний світ, в якому вони побачать своїх улюблених казкових героїв у нашому часі, у сучасних реаліях та ще й у дивних обставинах. Діти у залі є безпосередніми учасниками дійства і активно допомагають мешканцям казкової країни здобути перемогу.

16 грудня
Свято “Пригоди у країні сирних коників”

У музеї імені Андрея Шептицького відбудеться свято “Пригоди у країні сирних коників”.

16 грудня
Скандинавське Різдво

Скандинавське Різдво їде до Львова! Тут в затишній атмосфері з друзями чи родиною ви зможете…

16-17 та 22 грудня
Чарівна ніч

Цієї чарівної пори можливі найнеймовірніші дива. Діти нетямляться від щасливого передчуття, адже вони готуються до зустрічі із Святим Миколаєм. У цій виставі все чарівне і магічне, адже саме таким є найкраще зимове свято. Вистава відбудеться 16-17 грудня та 22 грудня.

17 грудня
Відкриття новорічної ялинки

Ну які зимові свята без зеленої красуні? Саме ялинка є чи не головним символом Новорічних свят. Львів гостинно запрошує всіх на відкриття своєї святкової ялинки! Цьогоріч організатори обіцяють, що вона засяє сотнями яскравих вогнів!

17 та 19 грудня
Свято Миколая з ошоу та кулінарною студією “Ложка”

Дитяча кулінарна студія “Ложка” запрошує малюків 3-12 років весело відсвяткувати день Святого Миколая. Свято відбудеться 17 та 19 грудня.

17-19 грудня
Театралізована казкова екскурсія “До хатинки Миколая”

У Музеї народної архітектури та побуту “Шевченківський Гай” 17-19 грудня проводитимуть захопливі екскурсії для дітей 5-9 років.

19 грудня
Запрошуємо до резиденції Миколая

Майстерня дозвілля “Зебра” організовує для дітей незабутнє Свято Миколая.Дітки зануряться у новорічну атмосферу, познайомляться із Святим Миколаєм та його помічниками, отримають подарунки та надовго запам’ятають цей казковий день.

19 грудня
Миколая дарунок

19 грудня, у святковий день Миколая, запрошуємо отримати музичний дарунок на камерній сцені Львівської обласної філармонії.

19 грудня
Чарівна шабля

«Чарівна шабля» завжди актуальна історія протистояння добра та зла, цього разу – ще й під чудову музику. Події у казці-виставі розгортаються в Калиновій країні, де живе хлопчик на ім’я Назар. В ніч на святого Миколая він лягає спати – адже найбільше див стається з нами уві сні – і історія розпочинається…

19 грудня
Святково-розважальна програма “Зимова Феєрія”

Майстерня організації свят “Moms.C.O.M” запрошує дітей та їх батьків на святково розважальну програму “Зимова феєрія” у ресторані “Червона Рута”.

23 грудня – 3 січня
Інтерактивна вистава “Операція “Новий рік”, або Де живуть дитячі мрії”

З 23 грудня 2017 року по 3 січня 2018 року у “Дитячій Планеті” проходитиме інтерактивна вистава “Операція “Новий рік”, або Де живуть дитячі мрії”.

23-24 грудня
Різдвяна зірка

Хто любить співати колядки? Діти збираються в гурт і йдуть колядувати, а світить їм різдвяна зірочка, освітлює дорогу та провіщає добру новину. Приєднуйтесь до наших колядників, вони розкажуть Вам та Вашому малюку про Різдво та його дива.

24 грудня
Дорога до Вифлеєму

До уваги маленьких глядачів чудова різдвяна вистава “Дорога до Вифлеєму” у Львівському академічному обласному театрі ляльок. Малеча побачить історію про Діву Марію та Святе Немовля, яких віслючок поведе у зоряну безкрайність.

25 грудня
Різдвяна історія

Артисти львівської філармонії запрошують усіх відвідати «Різдвяну історію», яку розповідатимуть Ослик, Овечка та Верблюд – тваринки, що були свідками народження Ісуса. Дійство доповнюватимуть своїм співом та грою пастушки, гурт малих колядників й тріо Ангелів – бандуристів, які створять для усіх глядачів справжню містерію Різдва.

28 грудня – 8 січня
Казкове зимове містечко у Львові

На новорічно-різдвяні свята жителів та гостей Львова запрошують до казкового зимового містечка, яке буде відкрито на подвір’ї Палацу Потоцьких.

29 грудня
Концерт-феєрія “Листи до Санти”

Новорічна феєрія “Листи до Санти”. Кожного року діти у всьому світі пишуть лист із найзаповітнішою мрією подарунка на Різдво, до Санти Клауса. Чарівника,якому під силу виконати будь яке бажання дитини.

30 грудня
Святкова зимова історія

Як зробити святковий день ще яскравішим? Ми у філармонії знаємо! І запрошуємо, як і кожного року, 30 грудня на музичну казку «Святкова зимова історія».

30 грудня
Новорічний маскарад

Майстерня дозвілля “Зебра” допоможе Вашим діткам поринути у справжню новорічну казку завдяки балу-маскараду.

Джерело: kidsplace.online

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини