Три львівські IT-компанії увійшли до ТОП-10 найкращих роботодавців галузі

Дві з них опинилися на першому та другому місцях


Офіс компанії Intellias – найкращого ІТ-роботодавця України у категорії понад 800 спеціалістів

Три львівські компанії увійшли до ТОП-10 найкращих роботодавців галузі ІТ в Україні у категорії понад 800 спеціалістів. При чому компанія Intellias посіла перше місце у рейтингу, ELEKS опинилася на другому місці, а SoftServe – на шостому. Рейтинг склав сайт DOU.Ua, що спеціалізується на дослідженнях ІТ-ринку.

При формуванні рейтингу враховували такі показники, як умови праці, зарплати та бонуси, менеджмент, комунікації з керівництвом та атмосферу в колективі, визнання успіху конкретного працівника, а також можливість професійного росту.


Зміни серед лідерів ІТ-ринку України за 2012-2017 роки


ТОП-10 найкращих роботодавців України у галузі ІТ в категорії понад 800 спеціалістів

Intellias – українська аутсорсингова ІТ-компанія з офісами у Львові, Києві та Одесі, заснована у 2002 році. Intellias є сертифікованим партнером Microsoft.

ELEKS – львівська IT-компанія, заснована у 1991 році. З того часу вона розрослася до однієї з найбільших компаній галузі в Україні. З 1999 року ELEKS Software почав працювати на ринку аутсорсингу, а сьогодні послугами компанії користується понад 200 компаній-замовників у всьому світі.

SoftServe – одна з найбільших українських IT-компаній, постачальник послуг з розробки, контролю якості та підтримки інформаційних систем. Співпрацює з 150 компаніями усього світу, серед яких відомі бренди зі США, Канади та Західної Європи. Серед офіційних партнерів компанії SoftServe – Oracle, Cisco, HP, Microsoft, Dell, IBM та інші.

Нагадаємо, нещодавно львівські компанії Intellias, N-iX та ELEKS увійшли до «50 найбільш рекомендованих ІТ-компаній світу». А в березні цього року компанія SoftServe увійшла у перелік найбажаніших роботодавців України.

Джерело: zaxid.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини