“Ferrari 312B”: Легенда Формули-1 — лише один день, у кінотеатрах України!

Тільки 7 грудня у Львові пройде показ фільму «Ferrari 312B» про народження легендарного перегонового автомобіля, який назавжди змінив історію великого спорту і став символом Формули-1.

Майже п’ятдесят років історії Ferrari 312B режисер Андреа Маріні зобразив через захопливе життя механіків і гонщиків, передаючи глядачам їхнє хвилювання та ентузіазм, відчай і надію. У фільмі приймають участь – Жака Ікса, Нікі Лауда, Джекі Стюарта, Герхарда Бергера, Деймона Гілла. Мова також піде про інженерів, завдяки яким стався переворот в автомобілебудуванні, зокрема конструктору Мауро Форгьері, який розробив неповторний дизайн Ferrari 312B. Всі вони — сучасники тієї епохи, коли агресивна конкуренція й особисті амбіції були результатом безмежної любові до спорту.

Змішуючи шалений ритм, красу ліній і звукові ефекти, режисер ділиться унікальним емоційним досвідом. Картина знята в розширені 4К, що гарантує точність зображення кожної деталі. В «Ferrari 312B» застосована сучасна технологія кольору EclairColor, що забезпечує надзвичайну контрастність і фантастичну глибину різкості.

«Ferrari 312B» — це подорож, в якій ви зможете відчути неприборканий дух Формули-1, пережити низку довгих днів і безсонних ночей, проведених в пошуках нескінченних покращень.

«Ferrari 312B» — це данина автомобілю, який є одночасно твором мистецтва і зразком інженерної думки.

«Ferrari 312B» — це гімн революції, життя і безмежної любові.

Фільм демонструватиметься англійською та італійською мовами с англійськими та українськими субтитрами.

Покази відбудуться у кінотеатрах «Планета кіно» в 20:00.

Український трейлер фільму: youtu.be/AiRoi_r3lDc

Подія на Facebook: facebook.com/events/1731179797190932

Квитки: goo.gl/PFztw9

З повагою,
Анна Бурдіна
+380504415033

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини