На Різдво у Європу: як заїхати зі Львова у Краків і Варшаву за 30 гривень

Польський автобусний перевізник Neobus.pl з 1 грудня відкрив нові сполучення від польського села Медика, що розташоване на польській стороні пішого переходу Шегині – Медика. Про це інформує сайт lowcostavia.com.ua.

Neobus запустив рейси у Варшаву, Краків, Катовіце, Вроцлав та Лодзь з прикордонного села Медика через Перемишль та Ярослав. Ціни на квитки – від 1 злотого. Придбати їх можна онлайн на сайті перевізника.

Рейси виконують двічі на день, відправлення з Медики о 10:00 та о 16:10, з Перемишля о 10:20 та о 16:30 за польським часом. Зворотні рейси прибувають у Перемишль о 6:20 та 15:45, у Медику о 6:40 та 16:05.

“До пішого переходу можна доїхати на електричці “Львів – Мостиська 2″ – Держкордон за 14 грн. Перейти пішки через кордон, а далі автобус Neobus за 2 злотих. Отже мінімільна можлива вартість дороги зі Львова у Варшаву, Краків чи Вроцлав – це 14 грн + 2 злотих (15,5 грн) = разом від 30 грн (1 євро) в один бік!” – йдеться у повідомленні.

Цей новий рейс Neobus також зручний для тих, хто перетинає кордон на поїзді Інтерсіті Київ – Львів – Перемишль, оскільки в Перемишлі можна сісти на автобус neobus у той же Краків, Вроцлав чи Варшаву. Тоді загальна вартість дороги складе від 205 грн (190 Інтерсіті + 15 Neobus), що теж дуже дешево і без черг на кордоні.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини