ТОП-10 нестандартних послуг, які замовляють українці в мережі

Жаби з сигарами, скупники сивого волосся і Монте-Крісто в Instagram – українці часто потребують незвичайних послуг та успішно знаходять виконавців для них на просторах Інтернету

Добірка з 10 найкреативніших завдань листопада від фахівців онлайн-сервісу послуг Kabanchik.ua спеціально для Depo.ua.

Дати жабі сигару

Пан Віталій оформив замовлення на удосконалення ескізу татуювання. В якості основи він доклав фотографію тату з жабою, що їде вершки на сомі.

Ідея здалася замовнику недостатньо креативною, і він попросив її поліпшити: дати в одну лапу жаби сигару, а в другу – вуса сома. Художниця Алія погодилася виконати завдання. Загалом, замовник залишився задоволений.

Додамо тільки, що тату жаби символізує любов, а сом – врівноваженість і сексуальну силу. Непоганий виходить “коктейль” на одній татушці.

Гроші, пиво, два напарника

Киянин Богдан в пошуках помічників: майстрів і вантажників – оформив таке завдання, що його гріх не процитувати: “Сьогодні п’ємо пиво, їмо чіпси, куримо – без цього не приступаємо до роботи! Дівчат, на жаль, не буде!”.

Далі замовник просив чогось свердлити, кудись кидати пінопласт і OSB плиту, але найцікавіше – по завершенню знову пообіцяв пиво. Йому погодився допомогти майстер Андрій, зобов’язавшись при необхідності залучити партнера. Загалом, робота виконана, а ось скільки випито пива – на жаль, невідомо.

Посидіти і заробити

Житель столиці Денис шукав хлопця до 27 років. Йому належало … посидіти на лекції з 8.20 до 10.00 за 100 гривень. Завдання оповите таємницею, але судячи з усього, хлопець просто хотів виспатися і одночасно не заробити прогул.

Виконавець знайшовся: 27-річний Андрій відмінно впорався з роботою.

Допомогти технічно безграмотній людині

Надія шукала людину, яка приїхала б і встановила на її телефон Viber і Skype.

В пошуках продавця сивого волосся

Житель Дніпра Максим шукав посередника, який за 150 грн знайде володарку натурального сивого волосся довжиною від 35 см., і готова розлучитися з шевелюрою за 500 грн. Волосся було потрібне Максиму для виготовлення перуки.

Виконавець Ярослав зголосився провести пошуки і, судячи з відкликання, впорався з цим.

Сфотографувати агресивного собаку

Киянка Богдана безпосередньо звернулася до фотографа Катерини. Завдання, на перший погляд, просте: сфотографувати невелику собачку. Але Богдана чесно попередила, що собака зла, агресивна, і може запросто з’їсти фотографа (і навряд чи їй зможе хтось завадити). На цьому не все: на фото повинна вийти мила собачуля. Для чого? Щоб відправити знімок чоловікові за кордон, і він не здогадався, що в родині живе монстр.

Історію, гідну телеекрану, завершила Катерина, сфотографувавши чотирилапого вихованця в самому позитивному образі. З’їсти її, судячи з відкликання, собака не встигла.

Переклад казки на китайську

Замовник Ігор шукав людину, здатну перевести 6 сторінок російської казки на китайський. Досвідчений перекладач Дарина погодилася йому допомогти.

На жаль, назва казки і звучання імен персонажів на китайському залишилися невідомими широкій аудиторії.

Графе, вас заінстраграммили

Олександра шукала фахівця, здатного перетворити класичний багатосторінковий твір на серію коротких постів для Instagram. Йдеться про роман Дюма “Граф Монте-Крісто”. Осучаснити класику змогла Вікторія. Замовниця похвалила за цікавий стиль і почуття гумору.

Трансформуйте мене

“Одній людині треба трансформуватися з 105 кг до 85 кг. Другій – підтримувати себе в хорошій формі” – написав Роман у своєму завданні.

Він шукав індивідуального тренера, і знайшов Карину – фахівця з бодібілдингу, кросфіту і стретчінгу. Стежимо за розвитком подій.

Зламати динамо-машину

Звичайне, здавалося б, замовлення на кур’єрську доставку квітів Євген доповнив проханням докласти до квітів невелику записку. У ній потрібно було висловити надію, що динамо-машина у якоїсь Аліни незабаром вийде з ладу.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини