Мулен Руж та венеційський карнавал: що пропонують бази відпочинку біля Львова на Новий рік

Бази відпочинку біля Львова пропонують багато цікавого на Новий рік та Різдво 2018.

Пропозиція зустріти Новий рік за містом, на природі, може викликати подив. Як можна таке свято провести на морозі, далеко від теплого затишного дому з прикрашеною ялинкою та холодним шампанським.

VG Львів знає як. Варіантів заміського відпочинку є чимало, і не обов’язково труситись від холоду у лісі. Ми розкажемо, як відзначити Новий рік за містом, щоб лишилось море вражень та без негативних наслідків.

Відпочинковий комплекс “Бухта Вікінгів”

“Бухта вікінгів” розташована в заповідному урочищі Старосельського лісництва, яке знаходиться за 12 км від кільцевої дороги в напрямку Бібрки. Дорога від Львова займе близько 20 хвилин на авто.

На базі є SPA-комплекс, номери, ресторан, баня на березі озера, альтанки з мангалами посеред лісу. Розваги розраховані на весняно-літній період (пляж, катання на човнах та катамарані, рибалка, мотузковий парк), однак є чим зайнятись і взимку. Коли 3-4 дні підтримується мороз -10 градусів, тут починає працювати каток на озері. Навколо прекрасний лісовий пейзаж, посередині озера бар на дерев’яній турі Вікінгів, куди можна зайти прямо в ковзанах. Гості можуть розслабитися в сауні готелю, а також в масажному салоні. У готелі є тренажерний зал.

Кухня – європейська, українська, є італійські страви.

Для святкування Нового року тут пропонують спеціальну програму з 22.00 до 05.00: святкова вечеря, фуршет на вулиці біля багаття (запечене ягня), ведучий з розважальною програмою, дискотека, катання на ковзанах, подарунки від “Бухти Вікінгів”, стіл з гостинцями. Її вартість складає 2500 грн.

Однак, якщо хочете відсвяткувати саме тут, варто поспішити – в готелі вільні декілька номерів економ (1700 грн.), у вартість якого входить катання на санях в кінній упряжці, прокат ковзанів, сніданок.

Телефон: (067) 512-55-55

Адреса: 12 км від Львова у напрямку Бібрки , траса Н09

Відпочинковий комплекс ” Козацька Рада”

Комплекс знаходиться в 5 хвилинах їзди від Львова.

До послуг відпочиваючих козацька лазня, масаж, відпочинок біля озера, рибалка, пейнтбол, свіже повітря, чиста вода, кухня на мангалі.

Є ресторан “Панорама-паб” з українською та європейською кухнями. Фірмова страва – дошка з ребрами по-козацьки (порція – 350-400 грн), деруни по-козацьки, деруни великі з підливою з білих грибів (350 гр) – порція коштує 60 грн. Особливою популярністю у відвідувачів користується форель (38 грн за 50 г) та перепілка власного копчення – 72 грн за 100 г.

На Новий рік для відвідувачів тут пропонують розважальну програму за участі акторів шоу “Розсміши коміка” та команди “VIP Тернопіль”. Триватиме свято з 22.00 до 3.00. Участь обійдеться у 1200 грн.

Телефон: (067) 371-00-34

Адреса: Львів, с. Сокільники, вул. Дубівка, 1А

Парк-готель “Древній Град”

Парк-готель розташований в 15 хвилинах їзди від центру міста та зроблений у стилі стародавнього Галицького городища.

Для відпочинку є 34 одноособові та двоособові номери різних категорій, а також 35 дворівневих котеджів. У ресторані подають традиційні страви української та європейської кухні. Гості можуть повечеряти біля каміна. Щодня сервірується сніданок “шведський стіл”.

Новорічну ніч тут пропонують провести у стилі Мулен Руж. “Це мистецтво, шарм, емоції, кохання та запальне кабаре прекрасних танцівниць. Ми запрошуємо вас на святкування, де пануватиме маленька Франція, де не буде часу сумувати, і атмосфера буде по справжньому святковою”, – зазначають тут. У програмі: ведучий Тарас Богун, кабаре шоу від LasChicas, запальні танці від гурту BMW, аукціон на розіграш цінних призів, тематична фотозона, оригінальне меню від шеф-кухаря, паперове шоу, дитяча анімація. Тематичний дрес-код вітається.

Ціни: 7000 грн. (покращений номер), 7400 грн. (напівлюкс), 8600 грн. (котедж). У ціну входить проживання для двох осіб та святковий бенкет.

Телефон: (096) 235-10-00

Адреса: Пустомитівський район, кемпінг, 7-й кілометр Київської траси.

База відпочинку “Сосновий бір”

Відпочинковий комплекс в сосновому лісі на околиці міста Судова Вишня, 5 км від центру міста, 3,5 км від міжнародної траси Львів–Шегині. База відпочинку “Сосновий бір” має три дерев’яних триповерхових корпуси, оформлені в мисливському стилі.

До послуг відпочиваючих сауна, велосипедні прогулянки, риболовля, майданчик для приготування барбекю, футбольне поле і волейбольний майданчик і повністю обладнана кухня для самостійного приготування їжі. Для маленьких гостей обладнаний ігровий майданчик. На території “Соснового бору” працює ресторан національної кухні і бар. Для гостей подорожуючих власним транспортом передбачена безкоштовна парковка для автомобіля.

У Новий рік вільні двомісні (880 грн.) та тримісні (1140 грн.) номери.

Телефон: (097) 622-32-62

Адреса: Львівська область, Мостиський район, м. Судова Вишня, вул. Лісозаводська 21/1

Відпочинковий комплекс “Шепільська”

Комплекс знаходиться неподалік Карпат між курортами Моршин та Трускавець в затишному місці на Шепільському озері, в 30 хвилинах їзди від Стрия.

До послуг гостей СПА-салон, сауна, критий басейн, а також номери та котеджі з дерев’яними меблями та безкоштовним Wi-Fi. Всі номери комплексу “Шепільська” оформлені в яскравих тонах, а котеджі оброблені деревом. Ванні кімнати укомплектовані безкоштовним туалетно-косметичними приладдям. У ресторані бази відпочинку “Шепільська” подають страви української та європейської кухні, приділяючи особливу увагу карпатським стравам, в барі – місцеві напої і коктейлі.

Від зупинки “Уличне”, розташованої в 300 метрах від бази відпочинку, відправляється автобус до залізничного вокзалу міста Стрия. Трансфер надається за запитом.

У святкові дні тут діє пакетна пропозиція на 5 ночей, до якої входить сніданок, безлімітне користування СПА, новорічний банкет. Номери, що на даний момент вільні, коштують 13800 грн. (стандарт), 12800 грн. (економ). Новорічна програма буде, але деталі стануть відомі пізніше.

Телефон: (095) 260-50-10, (098) 342-18-00, (066) 550-30-93 (СПА-комплекс)

Адреса: Львівська область. Стрийський район, с. Довголука, урочище Шепільське,1

Відпочинковий комплекс “Чарівна долина”

У 30-ти кілометрах від Львова, у напрямку Шегині, біля села Родатичі знаходиться готельно-відпочинковий комплекс “Чарівна долина”. Він розташований на березі чотирьох озер та оточений хвойно-листяним лісом.

Другий та третій поверх готелю відведено під номери, у кожному туалет, душова кабінка, телевізор. Для сімейного відпочинку та великих компаній пропонують двоповерхові котеджі з індивідуальними альтанками та всіма зручностями. Є у комплексі ресторан, оформлений в українському національному стилі. На території обладнана фінська сауна з міні-басейном, душем та санвузлом. У кімнаті відпочинку сауни – камін, свіжий трав’яний чай. Додатково можна придбати дубовий віник та ефірні масла.

На Новий рік тут пропонують пакетну послугу, яка обійдеться у 1900 грн. і включає проживання з 31 грудня до 1 січня, сніданок, святковий банкет. У розважальній програмі: діджей та ведучий.

Телефон: (098) 450-45-67

Адреса: Львівська область, с. Родатичі, вул. Озерна, 1

Елітний відпочинковий комплекс “Edem Resort Medical & SPA”

Палацово-парковий комплекс розташований неподалік Львова (26 км), на березі джерельного озера. До нього входить готель класу “люкс” з 88 ексклюзивними номерами, 4 вишуканих ресторани та 5 залів для конференцій та банкетів.

Медичний центр з концепцією 14+ (тут приймають гостей від 14 років) працює за прикладом швейцарських клінік та пропонує програми з детоксу, очищення організму, покращення обміну речовин та біорегуляції. У SPA можна відновити життєві сили в басейні, саунах та соляній кімнаті.

Прихід Нового 2018 року тут пропонують відзначити на унікальній події, яка відбудеться вперше у Україні, – Карнавалі венецiанських Дожiв. І українцям пропонують доторкнутись до таємниць італійських вельмож. Як зазначають у готелі, про цю подію мало хто чув, а якщо хтось випадково довідувався, думав, що мова йде про Венеційський карнавал. Втім, це два різні дійства, просто одне свято було яскравою ширмою для іншого.

Заходи триватимуть з 30 грудня до 1 січня. У вартість входить проживання у готелі двох осіб та їх участь у карнавалі. Суму та деталі уточнюйте у адміністратора готелю. У програмі свята: дегустація італійських вин, виконання італійських хітів та читання поезії, маленька, але захоплива мандрівка до “Венеції” на каретах (трансфер Гостей на кареті від готелю до Гранд Холу), італійський чародій, еквілібристі, факіри, живі столи, ходулісти, а також багато цікавого.

Де: Львівська область, Перемишлянський район, селище Стрілки

Тел: (067) 314-65-12 (рецепція), (068) 320-23-62 (СПА), (067) 373-68-50 (ресторан)

Оздоровчий комплекс “Вернигора”

Дерев’яні котеджі рекреаційного та оздоровчого комплексу розташовані в тихому старому лісі поруч із селищем Модричі. Номери оформлені в сучасному стилі та мають кондиціонер, холодильник, посуд, ванну кімнату.

У ресторані за системою харчування “шведський стіл” сервірується сніданок і пропонується збалансований вибір страв європейської та української кухонь на обід і вечерю. Також можна замовити дієтичний тип харчування.

Лікарі проведуть повну діагностику, а при необхідності розроблять програму оздоровчих процедур під час відпочинку. На території комплексу розташовані безкоштовні бювети вод “Нафтуся”, “Східницька” і “Марія”.

До послуг гостей тенісний корт, футбольний майданчик і спа-салон з критим басейном, паровою лазнею і тренажерним залом. Є безкоштовна парковка.

За додаткову плату організовується трансфер у Трусковець, що знаходиться на відстані 3,5 км. Взимку також можливий трансфер до гірськолижних курортів Буковель та Славське.

На момент публікації у комплексі було вільно кілька номерів: 4-місні (2220 грн.) та 3-місні (1400 грн.). Додатково оплачується харчування: 400 грн. (для дорослих), 200 грн. (для дітей). На новий Рік тут пропонують розважальну програму фаєршоу, концертом та конкурсами. Також передбачена програма для дітей. Вартість участі у новорічних розвагах: 1100 грн. (для дорослих), 400 грн. (для дітей).

Де: с. Модричі біля Трускавця, Львівська область.

Тел.: (032) 229-52-33, (067) 675-61-83

База відпочинку “Лісна”

База сімейного відпочинку “Лісна” – розташована в сосновому лісі, на берегах двох озер, за 50 км від Львова. На території бази є цегляні (8-ми місні) котеджі, дерев’яні зруби (6-місні) підвищеного комфорту, дерев’яні фінські будиночки, колиби (4-місні), комплекс розваг.

Тут пропонують гостям випробувати унікальний вид відпочинку – оздоровчий чан, купання в якому стимулює функції імунної системи та щитовидної залози, покращує діяльність опорно-рухового апарату, серцево-судинної і нервової систем, сприяє відновленню після травм та переломів, повертає пружність і еластичність шкірі. Також працює сауна.

Є можливість зекономити до 60% від вартості проживання придбавши путівку “сімейна” на 5 днів. Безкоштовно надаються такі послуги: теніс малий, футбол, волейбол, користування альтанками, а також знижка 15% на пейнтбол, великий теніс, рибалку, послугу “сон на вуликах”, сауна, “гарячий чан”.

Однак, на базі зазначають, що вільних місць майже не лишилось. Є можливість проживання у “Фінській колибі”, яке в період новорічних свят коштує 300 грн.

Де: с. Руда, Кам’янка-Бузький р-н, Львівська обл.

Телефон: 098-266-89-08

P.S. коли починаєш замислюватись, де зустріти Новий рік на початку грудня, може статись, що вибір буде не такий великий, а на базах відпочинку вже немає місць. Так, на базі відпочинку “Грант Резорт” (с.Басівка) місць нема до 10 січня, відпочинкових комплексах “Дача” (смт. Новий Яричів) – до Різдва, “Джем” (с.Раковець), “Богема” (с.Солонка), “Галицька корона” (смт Давидів), базах відпочинку “Мостище” (с.Мостище), “Сяня” (с Раковець), “Морозів Кут” (с.Вибранівка) – до 3 січня, відпочинковому комплексі “Озерний край” (м.Пустомити) та готелі “Рафаель” (с. Зубра) – до 1 січня. Не працюють у новорічну ніч бази відпочинку “Вульки” та “Козачок”. А база відпочинку “Верещиця” працює лише весняний, літній та осінній періоди.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини