Для Славського розробили новий туристичний бренд

Для промоції туристичних можливостей смт. Славське, що у Сколівському районі Львівщини, розробили бренд. Про це повідомила представниця місцевої громадської організації «Сила Карпат» Ольга Безушко.

За її словами, розробка бренду відбулася у межах проекту Brandville. Його безкоштовно реалізовують по всій Україні для розробки брендів українських сіл для найбільш активних громад.

«Ми подали заявку на конкурс та перемогли як громада, яка уже зараз готова застосовувати бренд на практиці. Плануємо його запатентувати», – прокоментувала вона.

Шеф-дизайнер студії «LOGOGO» Тарас Доненко розповів ZAXID.NET, що для Славського розробили логотип, слоган, фірмовий стиль та текстовий опис образу.

За його словами, мешканці Славського хотіли змінити його позиціювання як виключно гірськолижного курорту.

«Вони хотіли відійти від позиціювання Славського виключно як гірськолижного курорту. Натомість хотіли, щоб селище позиціонувалося як курорт для всесезонного туризму, а також хотіли, щоб у самому логотипі було відображено, що це – Бойківський край з його особливими історичними і культурними традиціями», – сказав він.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини