Успішні львів’янки про найбільш цінні якості чоловіків

В ООН заснували традицію відзначати Всесвітній день чоловіків у першу суботу листопада.

І хоч з 2006 року свято офіційно не відзначається, але нам сподобалася така традиція, тож з такої нагоди ІА Дивись.info вирішила розпитати у успішних жінок, які якості у чоловіках їм імпонують найбільше. Пропонуємо почитати думки львів’янок у нашому огляді.

Успішні львів’янки розповіли, які якості цінують у чоловікахМар’яна Возниця,

головний лікар львівського «ОХМАТДИТу»

У чоловіках приваблює розум, ерудиція. Визначальним є і почуття гумору. Саме гумор та іронія в нашій реальності допомагає згладжувати багато гострих моментів, тому дуже ціную цю рису. А ще – відповідальність за вчинки, наявність цілей та самореалізація. Скарги та нарікання, які затягуються довше, ніж на дуже короткий час, – це свідчення неспроможності до дії, тому це не приваблює.

В лікарні субординаційно в мене багато підлеглих чоловіків. На щастя, маю колег, від яких завжди відчуваю підтримку і допомогу у всьому, якими дуже пишаюся і, напевно, через них також формуються ті чи інші речі, що приваблюють, наприклад, професіоналізм. Це так круто. І коли людина не зупиняється вдосконалюватися незалежно від віку.

А якщо «для життя», то це чоловік, з яким можна дивитися фільми «Касабланка» і «Бум» сто разів, точно так само, як серіали ВВС, слухати рок та класичну музику, спонтанно вирішити, як і де провести вечір, хоча, це може бути в сотні кілометрів від місця прийняття рішення. Який раптом привезе тобі на роботу те, чого тобі дуже хотілося, проте ти навіть часу не мала про це подумати. Який поважає те, що ти робиш і є найкращим порадником і товаришем. Відповідно – це просто має бути той самий чоловік. І я дуже тішуся, що в мене він є.

Успішні львів’янки розповіли, які якості цінують у чоловікахВалерія Никифорець,

директор конкурсу краси «Міс Львів»

На мою думку, справжній чоловік – це перш за все хороший сім’янин, тобто чоловік, який любить свою сім’ю, хоче багато дітей та вміє бути відповідальним. Справжній чоловік обов’язково має бути чесним і його слово є законом для всіх. З таким чоловіком спокійно і затишно, бо він сильний і водночас принциповий. Він знає, чого хоче. Ним хочеться захоплюватися, його хочеться надихати, для нього хочеться бути найгарнішою і найтурботливішою.

Доречною буде фраза, ми любимо людей не за те, хто вони, а за те, хто ми біля них. Так-от, хорошими чоловіками не народжуються, а ними стають при правильному вихованні в сім’ї та поруч із хорошою жінкою.

Успішні львів’янки розповіли, які якості цінують у чоловікахТетяна Овчаренко,

Співласниця Інформаційного агентства “Львівський портал”, співзасновниця Девелоперської компанії “Моя країна”, помічник-консультант народного депутата України

Особисто ніколи не виокремлювала якихось якостей характеру, що мали б бути притаманні лише чоловікам. Близькі мені по духу і чоловіки, і жінки повинні мати дві основні якості: сміливість та впевненість в собі.

Смілива та впевнена в собі людина точно не боятиметься взяти чи розділити відповідальність, бути собою, а не здаватись кимось, визнати свої помилки та вибачатись, говорити правду та бути щирим. Такі люди вміють чути, вміють підтримати і поважають права та думки інших.

Успішні львів’янки розповіли, які якості цінують у чоловікахНаталія Улинець,

cпеціаліст з комунікацій, засновник та керівник агенції”Perfekt.PR, співвласник Дивись.info

Працьовитість, рішучість, відповідальність, цілеспрямованість, турботливість. Це ті риси, які виокремлюю особисто я в чоловіках.

Ці якості потрібні сучасному чоловіку для досягнення професійних цілей та успіху у стосунках із жінкою. Розум – це окрема риса, яку я підкреслюю. Чоловік має бути начитаний та з почуттям гумору. Для мене це дуже важливо.

Успішні львів’янки розповіли, які якості цінують у чоловікахАндріана Мальська,

лікар, викладачка, куратор благодійних проектів,  дружина Почесного консула Австрії у Львові

Немає міцного шлюбу без відданості спільним цінностям. Насамперед, основною цінністю є взаємоповага. Без неї будь-які стосунки приречені на невдачу. Рівність у стосунках формує гармонію та забезпечує так потрібну взаємну підтримку. Саме бажання бути підтриманою у складні моменти і спонукали мене у виборі мого чоловіка, адже у легкі часи я можу впоратися і сама.

Сучасність від справжнього чоловіка вимагає наявності немалої кількості чеснот. Це вірність, чесність, чуйність, працьовитість, відважність та ряд інших. Можливо, усі і не злічити. Головне, щоб чоловік усвідомлював, що жінка у шлюбі не повинна бути для нього даністю і вона повинна постійно пам’ятати, за які цінності чоловіка віддала своє серце саме йому.

Успішні львів’янки розповіли, які якості цінують у чоловікахЕмілія Худа-Завадовська,

головний редактор журналу BOOM plus TV

Мені важливо, аби чоловік, який є поруч, був чесним зі мною, добрим, справедливим, порядним, сильним, аби я себе відчувала захищеною. Чоловік, звісно, має бути розумним. Крім того, важливою якістю я вважаю любов чоловіка до дітей. Він має бути зразком для наслідування і володіти для них незаперечним авторитетом. А для цього має бути ще й успішним.

Це важливо для мене, бо поряд зі мною має бути набагато сильніший від мене чоловік. Тобто, я повинна розуміти, що я за кам’яною стіною, що я можу говорити з ним на будь-які теми, щоб ця людина була сильною не лише фізично, а ще й морально.

Успішні львів’янки розповіли, які якості цінують у чоловікахОксана Юринець,

Народний депутат України

З власного досвіду можу сказати, що жінка успішна лише тоді, коли поруч є міцне плече, на яке можна обпертися. Через це надійність, напевно, одна із тих якостей, яку ціную у чоловіках найбільше. Крім того, порядність, уважність, цілеспрямованість. А ще… вміння час від часу жертвувати чи то заради родини, чи то заради майбутнього країни.

Успішні львів’янки розповіли, які якості цінують у чоловікахІвона Лобан,

модельєр-дизайнер

Насамперед чоловік має бути люблячим партнером, який розвивається сам і біля якого хочеться розвиватися жінці. Беззаперечно, справжній чоловік має бути мужнім і, який може подбати про жінку та захистити її. Не менш важливими якостями чоловіка є вміння вислухати та бути джентльменом, аби жінка розквітнула та відчувала себе коханою. В моєму оточенні справжніх чоловіків є багато, а жінки почувають себе щасливими, – вони гарні, успішні та розвиваються. І я перед собою бачу гарний приклад.

Пропонуємо до уваги ще одну думку, але не львів’янки, а нинішньої киянки.

Успішні львів’янки розповіли, які якості цінують у чоловікахАнастасія Дмитрук,

поетеса

Справжній чоловік повинен мати ціль, прямувати до неї і постійно розвиватись. Він має бути амбіційним, але не як “ігристе вино”, а як фірмовий коньяк. Він повинен уміти давати слово і тримати це слово – бути відповідальним; мати почуття гумору, почуття власної гідності і поваги.

Поруч з таким чоловіком жінки знімають свою броню і одягають тонкі шовкові сукні і високі підбори. Справжній чоловік вміє кохати і вміє зробити свою жінку щасливою. Він ніколи не зрадить ні їй, ні собі. П.С. Справжні чоловіки є. Їх багато. Вони серед моїх друзів і я їх дуже ціную. Я навіть з одним одружена.

Підготували: Тетяна Жикаляк, Оксана Дудар, Олег Галів, Валерія Печеник

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини