У Львові підприємців закликають декорувати вітрини і створювати новорічно-різдвяний настрій

З 1 до 23 грудня, у місті Львові стартує конкурс на найкраще різдвяне декорування вітрин. Усі підприємці, мешканці, власники магазинів, ресторанів, готелів матимуть змогу задекорувати свої вітрини на різдвяну тематику та подати свою пропозицію в Галицьку району адміністрацію. Переможця буде визначено 25 грудня. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Хочемо сьогодні анонсувати старт такої звичної традиція, яка є у Львові. В тому, що до Різдвяних, до Новорічних свят у Львові традиційно прикрашають вітрини, зокрема в центральній частині міста. Ми говоримо про магазини, про заклади громадського харчування.

Ми закликаємо усіх підприємців, які працюють в центральній частині міста, з 1 по 23 грудня максимально в цей період часу вже розпочати декорування своїх вітрин в тому, щоби після того, як відбулося декорування, скерувати свою пропозицію в Галицьку району адміністрацію і після цього, 25 грудня буде визначено найкращу вітрину-переможець, яка за результатами засідань конкурсної комісії (де будуть не лише представники мерії, районної адміністрації, ми будемо залучати відомих постатей у Львові, які працюють в мистецтві), буде обраний переможець»,- зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

«Просимо усіх підприємців долучитися до створення святкового настрою, оформити свої вітрини, балкони, вікна в новорічній тематиці і усі декорації ми будемо розглядати в районній адміністрації»,- відзначила Галина Бачинська, заступник голови Галицької районної адміністрації.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини