Дивимося найцікавіші українські кліпи жовтня

Пропонуємо вашій увазі підбірку свіжих музичних кліпів жовтня. Літо і стрибки в річку, багатотисячні концерти, романтика та одкровення в нових відеороботах від українських музикантів.

Pianoбой – Полуничне небо

За словами самого Дмитра Шурова, новий кліп Pianoбой на пісню “Полуничне небо” – це історія про те, як з’єднується енергетика різних, але прекрасних людей, і про те, як вони проживають день в гармонії один з одним. Відео “Полуничне небо” – спроба намалювати ідеальну країну, в якій ми могли б жити.

Vagabond Specter – Chasing (Live)

Інді-рокери Vagabond Specter презентували концертне відео на пісню “Chasing”. Лайв був записаний під час концерту групи Garbage, яку музикантам випала честь підтримати на київському концерті. У той же вечір Vagabond Specter підписали у гостей гітару. Виручені за її продаж гроші музиканти передали в благодійний фонд Таблеточки.

Epolets – Одна

Новий кліп одеситів Epolets “Одна” – це дві історії, розказані одночасно. Перша – сама пісня як відлуння пережитої автором історії про розлуку з коханою жінкою, друга – відеоряд про дівчину, яка мстить чоловікам за образи. Обидві історії ліричні, глибокі та гідні уваги слухача.

DakhaBrakha – Monakh

У гурту ДахаБраха вийшов перший кліп за 5 років. Один з найвідоміших у світі українських гуртів представив відео на пісню “Monakh” з альбому Шлях. Режисером виступив Віктор Придувалов. Кліп знімали в Києві та в Одеській області. У кадрах можна впізнати Поділ, київський велотрек та інші улюблені городянами місця.

Сальто Назад – Її

Сальто Назад випустив нове танцювальне відео на пісню “Її”. Весь кліп, за задумом режисерів, побудований на фронтмені колективу – Олександрові. Він – дуже харизматична особистість, і розкрити його вдалося за допомогою танцю. Кліп розповідає нам побутову історію героя, настільки захопленого своєю уявою, що це часом призводить до абсолютно несподіваних ситуацій.

Джерело: uamodna.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини