Мить слави: Прем’єр-міністру Канади Джастіну Трюдо подарували набір львівських шкарпеток (фото)

Українська делегація на чолі з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом під час візиту до Канади подарувала главі канадського уряду Джастіну Трюдо набір львівських шкарпеток.

Про це повідомила у Twitter заступниця міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталія Микольська, – пише zaxid.net

«Багато пишуть про шкарпетки Джастіна Трюдо. Тепер в його колекції є MadeInUkraine. З Володимиром Гройсманом просуваємо український експорт», – написала Микольська.

У подарунковій коробці, зокрема, були шкарпетки львівських брендів Duna та Accent і Dodo. Одна пара шкарпеток з набору прикрашена офіційним логотипом Львова.

До слова, яскраві шкарпетки із незвичними візерунками – одне із захоплень прем’єр-міністра Канади. Про вподобання Трюдо щодо яскравих шкарпеток стало відомо після того, як фотографію з ним опублікувала у своєму Instagram канцлер Німеччини Ангела Меркель. Одного разу Джастін Трюдо прийшов на Bloomberg Global Business Forum в Нью-Йорку в шкарпетках із зображенням персонажа «Зоряних війн» Чубакки.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини