Куди поїхати в листопаді в Україні: кращі осінні фестивалі

Які українські листопадові фестивалі не можна пропустити?


Фестиваль “Закарпатське божоле” © instagram.com/dasha_travel.rivne/

Пропонуємо не сумувати з цього приводу, а скоріше будувати плани і тоді листопада не здасться тобі безбарвним і похмурим. А цікавих заходів в листопаді в Україні буде більш ніж достатньо. Пропонуємо тобі ознайомитися з деякими з них.

Міжнародний фестиваль кінних єдиноборств “Скіфи 2”


Міжнародний фестиваль кінних єдиноборств “Скіфи 2” © http://parkkyivrus.com/ua/

У перші вихідні листопада в парку “Київська Русь” пройде міжнародний фестиваль кінних єдиноборств “Скіфи 2”. Глядачі побачать змагання лучників в денному і нічному форматах, а також гонки на бойових колісницях, презентацію костюмів лучників різних епох і народів. Глядачі теж зможуть відчути себе бойовими наїзниками, беручи участь в майстер-класах з кінних бойовим мистецтвам.

Де: с.Копачів, Обухівський район, Київська область,
Коли: 4-5 листопада.

Фестиваль “Битва різьбярів”


Фестиваль “Битва різьбярів” © pinterest.com/jldweb/

У селі Великий Бичків Рахівського району Закарпатської області відбудеться перший відкритий фестиваль “Битва різьбярів”. В рамках фестивалю пройдуть змагання змагання закарпатських професійних різьбярів по дереву, ярмарок-виставка виробів з дерева, майстер-класи по різьбі по дереву. Також в селі відкриють “Алею різьби”.

Де: с. Великий Бичків, Рахівського району, Закарпатської області,
Коли: 9-11 листопада.

Bolgrad Wine Fest 2017


Bolgrad Wine Fest 2017 © facebook.com/events/357153431389902/

Вже всьоме на центральнйо площі Болграда відкриється міжнародний фестиваль вина Bolgrad Wine Fest 2017. У ньому візьмуть участь українські, болгарські і молдавські винороби. На території фестивалю будуть стилізовано оформлені подвір’я болгарське, гагаузьке і албанське. Кожне з них представлятиме свою культуру через національну кухню і вино. Гості фестивалю зможуть не тільки продегустувати і придбати вино, а й поласувати національними закусками сусідніх з Україною країн.

Де: Болград, Одеська область,
Коли: 11-12 листопада.

Фестиваль “Закарпатське божоле”


Фестиваль “Закарпатське божоле” © instagram.com/dasha_travel.rivne/

І ще одна причина поїхати на Закарпаття в листопаді. В Ужгороді знову пройде фестиваль молодого вина. Цього року локацією фестивалю стануть старовинні винні підвали Рокоці “Совине гніздо”. На святі будуть представлені виключно натуральні виноградні вина врожаю 2017 року. Алкогольні напої будуть продаватися тільки в підвалах. Крім широкого асортименту вин, на святі будуть представлені страви закарпатської кухні, а також мед, різноманітну продукцію бджільництва, сувеніри.

Де: Ужгород, Закарпатська область,
Коли: 17-19 листопада.

Джерело: travel.tochka.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини