Куди піти у Львові цього тижня: добірка лише найцікавіших подій

30 жовтня по 3 листопада у нашому місті відбудеться багато подій.

Щоб Ви нічого не пропустили, 032.ua створив для Вас добірку найцікавіших заходів, які відбудуться у Львові цього тижня.

Понеділок

У понеділок, 30 жовтня, у Львові розпочинають Дні класичної музики УКУ, в рамках яких знавці музичної справи просто та цікаво дадуть відповіді на усі найпоширеніші запитання про класику.

Триватимуть Дні класичної музики до 1 листопада. Детальна програма ТУТ, а реєстрація ТУТ.

Також у понеділок можете завітати на фестиваль сюрреалістичного кіно, який триває у Львові з 26 жовтня.

Цього разу, в рамках фестивалю, у кінотеатрі “Коперник” покажуть фільм “Обід голяка” Д. Кроненберга. Початок о 19:00. Вартість квитків – 40 грн.

Вівторок

У вівторок у Львові відзначатимуть Хелловін. Так, як це свято набирає з кожним роком все більшої популярності, у нашому місті відбудеться чимало цікавих і “містичних” подій. Куди піти “у страшний день” дивіться ТУТ.

Якщо ж ви не прихильник цього свята, то у вівторок у львівському цирку відбудеться “Дизель шоу”.

Розпочнеться захід о 20:00. Вартість квитків від 150 до 480 гривень.

Середа

У середу, 1 листопада, у Львові розпочнеться фестиваль гостинності та готельно-ресторанного бізнесу – “HoReCa Show Lviv”. Проходитиме він впродовж трьох днів у виставковому залі “Південний EXPO”.

Окрім цього у середу у Львові відбудеться концерт під назвою “Між сходом і Заходом”.

Проходитиме він у Львівській філармонії і розпочнеться о 19:00.

Четвер

У четвер у Львові розпочнеться Міжнародний симпозіум «Ex umbra in solem», в рамках якого до нашого міста завітають музиканти та музикознавці світового рівня з кількох континентів.

Проходитиме симпозіум у центрі ім. Андрія Шептицького з 2 по 5 листопада. Ознайомитися із програмою можна на сайті: http://www.hsc.lviv.ua/uk .

Також у четвер, 2 листопада, у Львові відбудеться лекція асистентки кафедри містобудування НУ «Львівська політехніка» Ярини Сеньковської під назвою «Промислові території Львова: можливості та перспективи використання». Лекція проходитиме у книгарні “Є”, що на пр. Свободи, 7. Початок о 18.30. Вхід вільний.

П’ятниця

У п’ятницю Ви можете піти у Львівську філармонію. Там відбудеться концерт “Мелодії закоханого серця”. Розпочнеться він о 18:00. Вартість квитків – 50 грн.

Якщо після концерту Ви захочете ще кудись піти, то завітайте на вечірку “Radio SKOVORODA Fest #6 / Birthday Party”, яка розпочнеться о 21:30 у !FESTRepublic.club. Хедлайнером заходу є Віктор Павлік.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини