Куди піти на Хелловін у Львові: ТОП-7 найцікавіших подій

31 жовтня у світі відзначають Хелловін. Це свято набирає з кожним роком все більшої популярності і у Львові. Зокрема, у нашому місті організовують різноманітні вечірки, а львів’яни переодягаються у страшні костюми та створюють собі цікаві образи.

Цьогоріч Хелловін у Львові розпочнуть святкувати уже на цих вихідних. Щоб Ви нічого не пропустили 032.ua підготував для Вас добірку найцікавіших і наймістичніших подій.

Вечірка за мотивами фільму “Вій”

28 жовтня у нічному клубі “De Luxe”, що на вулиці Володимира Великого, 2 відбудеться вечірка за мотивами фільму “Вій”. Зарезервувати столик можна за телефонами: (096) 276 888 5 та (093) 134 53 79. Розпочнеться захід о 23:30.

Halloween у підземеллі

28 жовтня у пивному клубі “Хмільний дім Роберта Домса” відбудеться костюмоване дійство на глибині 8 м.

За словами організаторів, щороку майже тисяча переодягнутих людей відривається на повну під потужний Drum & Bass з Funkmasters.

Вечірка у FESTrepublic

З нагоди Хелловіну вечірка відбудеться і у клубі на FESTrepublic. Організатори закликають львів’ян одягнути найстрашніший костюм і обіцяють безкоштовно зробити MakeUp. Настрій створюватимуть: “Dj Gidro” та “Undermike”. Вартість входу – 100 гривень, а для тих, хто в костюмі – 50 грн.

Вечірка у нічному клубі “Picasso”

31 жовтня Halloween відзначатимуть і у нічному клубі “Picasso”. Розпочнеться вечірка о 22:00 і триватиме до 5 год. ранку. За словами організаторів, моторошну музику забезпечить Dj Struzh! Вартість квитків – 100 гривень, попередній продаж – 70 грн. Забронювати столик можна за телефонами: 096-681-59-77 та 093-975-94-51.

Кіноніч жахів

31 жовтня у перші Львівській медіатеці відбудеться перегляді фільмів жахів. Розпочнеться він о 17:00.

Кінопоказ фільмів жахів

оказуватимуть “страшне ” кіно не тільки у Львівській медіатеці, а й у коворкінгу “CoMMuna”. Зокрема, там можна буде побачити такі фільми, як “Дзвінок”, “Спуск”, “Шість демонів Емілі Роуз” та інші. Вартість квитків – 70 грн.

Monster Corporation

31 жовтня у нічному клубі “Малевич” відбудеться вечірка під назвою “Monster Corporation”. Під час заходу відбудеться презентація нового танцювального Шоу Малевича, а також виступлять: Protein, AB Faer, Mad Kind, Pasha Light та інші діджеї. Початок заходу о 21:00. Вхід – 100 грн.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини