ТОП-5 яскравих ідей, як можна класно провести ці вихідні у Львові

032.ua підготував для вас 5 ідей, які допоможуть класно провести 28 та 29 жовтня у Львові, і зроблять ці вихідні цікавими та незабутніми.

Завітайте на Grand Prix Lviv Half Marathon

У неділю, 29 жовтня у Львові відбудеться Grand Prix Lviv Half Marathon. Львів’яни та гості міста зможуть пробігти дистанцію у 2, 5, 10 або 21 км. Із деталями півмарафону можна ознайомитися на офіційному сайті: lvivhalfmarathon.org

Відвідайте Львівський Тиждень Моди

Зараз у Львові триває Lviv Fashion Week 2018. В рамках Львівського Тижня Моди, у Львові відбудеться чимало цікавих показів і заходів. Ознайомитися із програмою можна на сайті: https://lvivfashionweek.com.

Послухайте сольний органний концерт Надії Величко

28 жовтня у Будинку органної та камерної музики відбудеться сольний органний концерт Надії Величко. У програмі концерту: Й.С.Бах, А.Вівальді, Ф.Мендельсон, С.Франк. Вартість квитків – 50 гривень.

Подивіться прем’єру вистави “Чарівна ніч”

29 жовтня в культурно-освітньому центрі ім. О. Довженка, що на Сихові відбудеться прем’єра вистави “Чарівна ніч” від театру “Домус”. Вартість квитка 75 гривень. При вході – 100 грн.

Послухайте концертну версію опери «Дідона та Еней»

У неділю, 29 жовтня, у Львівській філармонії можна буде почути концертну версію всесвітньовідомої опери «Дідона та Еней» англійця Генрі Перселла, що була написана наприкінці XVII століття. Квитки на захід коштують від 100 до 150 грн. Початок о 18:00.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини