Американські благодійники передали $30 тисяч на обладнання для Охматдиту

Американська торговельна палата в Україні передала $30 тисяч на придбання медичного обладнання для Національної дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит” у Києві.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці організації.

“Цього року, напередодні сезону подяки, завдяки зусиллям представників соціально-відповідального бізнесу, Палата надала $30.000 Дитячому фонду ООН (UNICEF) на придбання обладнання GeneXpert для швидкого діагностування туберкульозу, ВІЛ-інфекції та вірусного гепатиту для Національної дитячої лікарні “Охматдит”, – йдеться у повідомленні.

“Я вдячний всім членам Палати за їхній внесок і вірю, що це слугуватиме прикладом для ще більш активного впровадження соціальних благодійних ініціатив в Україні”, – прокоментував Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер під час прес-конференції.

Нагадаємо, Американська торговельна палата – це міжнародно орієнтована бізнес спільнота, яка представляє провідних керівників та експертів більше, ніж з 600 компаній-членів. Це найбільші інвестори та міжнародні компанії, які працюють в Україні, роблячи значний внесок у формування українського бюджету та допомагають українцям реалізувати власний потенціал.

Джерело: ukrinform.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини