Етно-виставка, смачні частування та цікаві майстер-класи: у Львові відзначать День гарбуза

Тематичне свято відбудеться в неділю, 15 жовтня.

У неділю, 15 жовтня, з 13:00 до 17:30 в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться тематичне свято «День гарбуза», повідомляє прес-служба ЛМР.
На відвідувачів Шевченківського гаю чекатимуть:
осінні композиції від професійних флористів та юних дизайнерів
-етнічний ярмарок від львівських фермерів
– частування та дегустація страв з гарбуза
– майстер-клас карвінгу (художнього різьблення) з гарбуза
– театралізоване дійство «Гарбузове сватання»
– фотозона «Пан-гарбуз»
– дитяча зона «Гарбузики-гарбузята»
– силове шоу від українського богатиря Олега Тягнизуба

Крім того, заплановано також гарбузові турніри, козацькі забави та жартівливі конкурси, на частину з яких потрібна попередня реєстрація.
Щоб взяти участь у конкурсі «Забіг з гарбузом», необхідно надіслати на електронну скриньку [email protected] ім’я, прізвище, вік, номер телефону учасника, а також ім’я та прізвище вболівальника. У конкурсі братимуть участь 11 осіб, які матимуть докотити свого гарбуза до воріт на головній галявині свята. Призи організатори гарантують усім учасникам, а переможець отримає суперприз.
Для участі в конкурсі «Гарбузова мить» потрібно надіслати креативні фото з гарбузом на електронну скриньку [email protected], а також вказати ім’я, прізвище, вік, номер телефону учасника й ім’я та прізвище вболівальника. З надісланих світлин сформують виставку на святі гарбуза. Усі учасники фотоконкурсу отримають призи.
Реєстрація на обидва конкурси триває до 17:00 12 жовтня. Учасники та їхні вболівальники зможуть потрапити на свято безкоштовно.

Джерело: Твоє місто

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини