«Я щоденно запалюю свічку за мир в Україні»: Папа Римський зустрівся з главою УГКЦ

Глава УГКЦ запросив Папу Римського в Україну як посланця миру.


ФОТО: УГКЦ

Вчора, 9-го жовтня, у Ватикані зустрілися Предстоятелі Східних Католицьких Церков та Святіший Отець Франциск в рамках Пленарної асамблеї Конгрегації для Східних Церков. Блаженніший Святослав подякував Папі Римському за підтримку українського народу та запросив відвітати Україну. Про це повідомляється на сайті Української Греко-Католицької Церкви.

«Я хочу подякувати вам, Ваша Святосте, за підтримку та допомогу Україні. Нас відвідали два ваших посланці: спочатку кардинал П’єтро Паролін, Держсекретар Ватикану, а цього року – кардинал Леонардо Сандрі, префект Конгрегації для Східних Церков. Тепер, Святіший Отче, діти очікують візиту свого батька», ‒ сказав Блаженніший Святослав.

Також він додав, що політики не знають, як припинити війну в Україні, а Мінські домовленості не працюють. «Наш народ вірить, що ваш візит, як посланця миру, може зупинити війну», – розповів глава УГКЦ.

Папа Франциск запевнив, що підтримує Україну: «Перед іконою, котру ви мені колись подарували в Аргентині, я щоденно запалюю свічку за мир в Україні й молюся за припинення війни».

Джерело: tvoemisto.tv/

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини