Найкрутіші бібліотеки Львова, у які хочеться приходити знову і знову

Щорічно 30 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський день бібліотек. З нагоди свята 032.ua підготував добірку найкрутіших бібліотек Львова, у які, на нашу думку, хочеться приходити знову і знову.

Наукова бібліотека імені Стефаника

Львівська національна наукова бібліотека України імені В. Стефаника є однією із найбільших за обсягом фондів книгозбірня України. Виготовити сюди читацький квиток можна безпосередньо у бібліотеці з понеділка по суботу. Коштує він – 40 гривень і діє впродовж трьох років.

Центр Митрополита Андрея Шептицького

Центр Митрополита Андрея Шептицького відкрили у Львові нещодавно, але це місце безперечно вважається одним із найкращих для навчання.

Окрім сучасної бібліотеки, тут є студентський навчальний корпус, своєрідний креативний простір, кафе, магазин і дитяча зона.

Перша Львівська медіатека

Кілька років тому у Львові відкрили першу медіатеку. Розташована вона на вулиці Мулярській,2а. Тут постійно організовують різноманітні майстер-класи, зустрічі, тематичні вечірки. Тому окрім читання книг, тут ще можна й весело провести час.

Наукова бібліотека ЛНУ імені Івана Франка

Станом на сьогодні бібліотека університету імені Івана Франка є однією із найбільших і найдавніших наукових бібліотек України з фондом більше 3 млн томів.

Нагадаємо, що за інформацією прес-служби ЛМР, цього року у бюджеті міста передбачили на ремонтні роботи у львівських бібліотеках 3,7 млн грн. Окрім цього, уже незабаром у Львові відкриють URBAN-бібліотеку.

Джерело: www.032.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини