ТОП-10 найочікуваніших подій жовтня у Львові

У жовтні у Львові відбудеться чимало цікавих подій. Ось добірка ТОП-10 найочікуваніших заходів другого місяця осені, за версією сайту 032.ua, на які неодмінно варто потрапити:

Фестиваль “Золотий лев”

На початку жовтня у Львові розпочнеться міжнародний театральний фестиваль “Золотий лев”. Відвідувачі фестивалю зможуть почути багато потужних, яскравих, експериментальних вуличних вистав з різних країн світу. Програма ТУТ.

Коли? З 30 вересня по 3 жовтня.

День еклерів

Цього року у Львові вже вдруге відбудеться міський день еклерів. Проходитиме свято на площі Музейній.

Коли? 7-8 жовтня.

Перегляд сучасного польського кіно “Під Високим Замком”

У жовтні у Львові вже вшосте відбудеться фестиваль сучасних польських фільмів. Цього року у Львові представлять 25 найсучасніших творів польської кіноіндустрії.

Коли? 6-15 жовтня.

XXIIІ Міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти»

Уже традиційно у жовтні у Львові відбудеться міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти». Програма фестивалю є дуже насиченою і розкриє відвідувачам розмаїття сучасних музичних стилів, жанрів та інтерпретацій.

Коли? 6 – 15 жовтня.

Фестиваль короткометражних фільмів “Wiz-Art”

11 жовтня у Львові розпочнеться міжнародний фестиваль короткометражних фільмів. Цього року фестиваль відбудеться у ювілейний – десятий раз. Під час фестивалю відбудеться не тільки показ фільмів, а й лекції та вечірка.

Коли? 11-15 жовтня.

Національне Свято Шоколаду у Львові

13 жовтня у Львові розпочнеться Свято Шоколаду, яке заслужило звання найсолодшого свята країни. На відвідувачів чекає імпровізована шоколадна майстерня, інтерактивні розваги та багато іншого.

Коли? 13-15 жовтня.

Lviv Acoustic Fest 2017

14 жовтня у Львові розпочнеться акустичний фестиваль – Lviv Acoustic Fest . Впродовж двох днів фестивалю на ній виступить 12 артистів, серед яких – Один В Каное, Сальто Назад та інші.

Коли? 14-15 жовтня.

Свято Сиру і Вина

За кілька днів після того, як у Львові закінчиться акустичний фестиваль, у місті відбудеться Свято Сиру і Вина. Воно традиційно проходитиме у Львівському палаці мистецтв і розпочнеться із великої давильні винограду.

Коли? 19-22 жовтня.

Львівський Тиждень Моди

Наприкінці жовтня Львів знову перетвориться на модну столицю України. Впродовж чотирьох днів у нашому місті проходитиме Lviv Fashion Week 2018.

Коли? 26-29 жовтня.

Grand Prix Lviv Half Marathon

В останній дні жовтня у Львові відбудеться Grand Prix Lviv Half Marathon. Львів’яни та гості міста зможуть пробігти дистанцію у 2 , 5 або 10 км.

Коли? 29 жовтня.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини