Штучний інтелект замість ведучих: чого чекати від ІТ Арени

Найбільша тех конференція України та Східної Європи розпочнеться вже 29 вересня. Зона дружня до дітей, виступи експертів із компаній зі світовими іменами (Сambridge Analytica, Amazon Web Services, 500 Startups, Airbnb, Leap Motion та ін.), електронний фестиваль Futureland та штучний інтелект замість ведучих на десерт – це і багато іншого чекатиме на ІТ Арені вже за кілька днів.

Штучний інтелект замість ведучих.
ІТ Арена – конференція, присвячена найновішим технологіям та досягненням у цій сфері. Замість ведучих, офіційне відкриття конференції вестиме штучний інтелект – комп’ютеризований голос та зображення, який вітатиме учасників події, задаватиме запитання та оголошуватиме спікерів.

Дитяча зона.
На ІТ Арену сміливо можна приходити з дітьми. У виставковому приміщенні на стадіоні облаштують спеціальну дитячу зону для дітей різного віку, від 3 до 12 років. Дітям точно не буде нудно – організатор, ІТ школа LITS, пропонуватиме дітям найрізноманітніші заняття та розваги. Дитяча зона буде поділена на дві – розважальну та навчальну. У розважальній зоні пропонуватимуть перегляди мультфільмів, велику кількість іграшок, розмальовки, для старших дітей – майстер-класи зі східних єдиноборств.У навчальній частині зони проводитимуть заняття з програмування та розроблення комп’ютерних ігор для старших дітей.

Всіх дітей, які відвідуватимуть дитячу зону реєструватимуть і видаватимуть паперові браслети з інформацією про дитину. Окрім того, для кожної дитини створять анкету з контактами батьків. Графік роботи дитячої зони – 10:00-18:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00

Безкоштовний тест-драйв.
На території біля входу на стадіон та конференцію, кожен охочий може взяти участь у тест-драйві найновіших моделей автомобілів компанії BMW, головного партнера ІТ Арени.

Food court.
На ІТ Арені діятиме велика food зона, де можна буде придбати найрізноманітнішу їжу на будь-який смак. Невеликий фестиваль їжі розміститься на вулиці, зліва від офіційного входу на конференцію.

Трансфер.
Для зручності учасників ІТ Арени, організатори передбачили спеціальний трансфер. Щодня автобуси будуть курсувати від центру міста, від пам’ятника Данилові галицькому – до місця проведення, стадіону Арена Львів на вул.Стрийській, 199.

Графік відправлення трансферу:

29 вересня

Від пам’ятника Данилові Галицькому до стадіону Арена Львів – 08.30, 08.45, 09.00, 09.15;
Від стадіону до клубу FestRepublic (Старознесенська, 24) – 18:30, 18:45;
Від стадіону до лаунж зони (вул.Козельницька, 2А) – 19.15;
Від стадіону до центру міста – 9.15;

30 вересня

Від пам’ятника Данилові Галицькому до стадіону Арена Львів – 08.30, 08.45, 09.00, 09.15;

Незабутні afterparty.
Перший день конференції ІТ Арена закінчиться вечіркою у клубі FestRepublic, яка відбуватиметься в межах фестивалю Craft Beer and Vinyl Music Festival. Усі учасники конференції матимуть змогу відвідати вечірку за квитками з ІТ Арени. Від стадіону на вечірку курсуватиме спеціальний трансфер.

Другий день конференції закінчиться масштабним фестивалем електронної музики Futureland на стадіоні Арена Львів з неймовірним світловим шоу та танцювальною атмосферою. Хедлайнери фестивалю – французький гурт Cassius, гуру електронної музичної сцени Європи.

Роупджампінг.
На стадіоні Арена Львів протягом перших двох днів конференції, можна буде спробувати роупджампінг. Це – стрибки з мотузкою всередині стадіону з висоти 34 метри. Ціна за один стрибок – 500 грн.

Джерело: lviv.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини