У Львові створили інтерактивний екскурсійний маршрут

Львівське міське управління туризму та один з національних операторів мобільного зв’язку запустили інноваційний пізнавальний маршрут. Екскурсія складається із 15 локацій у центрі міста.

Маршрут візуалізували за допомогою кам’яних табличок із QR-кодами. У п’ятницю їх почали встановлювати неподалік культурних та історичних пам’яток міста.

Щоб скористатися інтерактивною екскурсією, потрібно відсканувати QR-код мобільним телефоном. На спеціальному сайті буде доступна інформація про об’єкт та шлях до наступної локації.

Першу табличку встановили біля каплиці Боїмів. Решту місць маршруту організатори триматимуть у таємниці до презентації проекту. У середу 27 вересня міський голова Львова Андрій Садовий закладе останню плитку із QR-кодом біля фонтану Нептуна на площі Ринок. Тож 27 вересня можна буде вирушити у першу розумну мандрівку Львовом.

«Цей маршрут ми розробляли спільно з львовознавцем Ільком Лемком, за його книгою «Львів понад усе». Ми намагалися об’єднати, вибрати 15 найцікавіших локацій, щоб цей маршрут був цікавим і пізнавальним не лише для гостей нашого Львова, але й для львів’ян», ‒ розповіла Юлія Танасієнко, провідний спеціаліст управління туризму ЛМР.

Тож екскурсії будуть доступні чотирма мовами: українською, польською, німецькою, англійською. Згодом розробники планують додати китайську.

Джерело: zaxid.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини