У Канаді відкрилися «Ігри Нескорених»

У комплексі Air Canada Centre в Торонто пройшла урочиста церемонія відкриття «Ігор Нескорених». У них в цьому році вперше змагатиметься українська команда.

На початку заходу відбувся Парад Націй, коли всі збірні-учасниці урочисто пройшли перед глядачами, повідомляє Інтерфакс-Україна. На урочистості приїхав підтримати українську команду Президент Петро Порошенко з дружиною. Подружжя Порошенко вітало українських воїнів оплесками стоячи. З привітанням також виступив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

«Ігри Нескорених» (Invictus Games) – міжнародні спортивні змагання в параолімпійському стилі, засновані принцом Уельським Гаррі в 2014 році. У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани з обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов’язків. Спортсмени змагатимуться в таких видах спорту як атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах і велоспорт на шосе.

Раніше було опубліковано відео виступу Президента Петра Порошенка на Хрещатику перед учасниками «Ігор нескорених». А прем’єр-міністр Канади заявив, що Канада залишиться назавжди з Україною в боротьбі з агресією РФ.

Джерело: ua.news

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини