Для літніх львів’ян у місті проводять безкоштовні комп’ютерні курси

У Львові літніх львів’ян навчають користуватися комп’ютами. На курсах «Комп’ютер з нуля» підопічних Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян навчають комп’ютерній грамотності. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«На цих курсах львів’яни поважного віку мають можливість ознайомитися з основами роботи за комп’ютером, вивчають основні текстові редактори, отримують практичні навички, які використовують для активного ділового та особистого листування, відправлення копій документів, безкоштовного зв’язку з друзями і родичами за кордоном, друкування своїх мемуарів, читання в Інтернеті, прослуховування музичних файлів, перегляду фільмів, купівлі та продажу через Інтернет речей. Головною метою є об’єднати людей поважного віку для їхньої адаптації в суспільстві і надати можливість живого спілкування між учасниками курсу», – пояснили в міському територіальному центрі.

До слова, комп’ютерний клас для літніх львів’ян при Львівському міському територіальному центрі на вул. С. Петлюри, 29 розпочав роботу в червні 2017 р. Навчальний курс «Комп’ютер з нуля» закінчило вже три групи. Згідно із анкетуванням, яке провели перед відкриттям центру, у найближче півріччя близько 200 літніх підопічних Львівського територіального центру виявили бажання пройти навчання.

На ремонт приміщення, де функціонує комп’ютерний клас, із бюджету розвитку було витрачено 388,6 тис. грн.

До слова, у четвер, 21 вересня, у Львові на вул. Окуневського, 3, що у Шевченківському районі, відкрили центр денного дозвілля для літніх львів’ян.

Джерело: zaxid.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини