Яких фахівців найбільше потребують в Італії

Ви шукаєте роботу в Італії, але не можете знайти посаду, яка б задовільнила ваші амбіції? Українська газета пропонує перелік найбільш затребуваних сьогодні в Італії фахівців.

Торговий представник: До обов’язків торгового представника входить робота з клієнтами, пошук нових клієнтів, досягнення рівня дистрибуції товару відповідно до плану. Основними вимогами до торгових представників є комунікабельність, бажаний досвід роботи з клієнтами, обов’язкова наявність водійських прав (подорожей країною не оминути). Особливо затребувані торгівельні представники в автомобільному, фармацевтичному секторі та у галузі розкоші.

Консультант з краси: Консультант з краси повинен буде давати поради покупцям, займатися продажем товарів. Він повинен відповідати вимогам комунікабельності та відповідальності.

Візуальний мерчендайзер: Цей фахівець відповідає за мистецтво грамотної розстановки товару, розташування вивісок, табличок і плакатів таким чином, щоб показати товар з кращого боку й продати його максимально швидко.

Контролер: Контролер займається веденням і контролем звітності виробництва, проводить аналіз ефективності банківських продуктів, а також складає звіти для топ-менеджменту.

Фахівець з аналізу даних: Такий фахівець потрібен чи не кожній компанії. Це людина, яка відповідає за створення або розвиток інфраструктури для зведених даних, збирає масиви даних, а також відповідає за аналіз цих даних, створення алгоритмів, спрямованих на підвищення ефективності бізнесу. Хороший фахівець з аналізу даних повинен однаково добре володіти й математикою, й статистикою, й програмуванням, а ще – дотримуватися здорового глузду і вміти мислити нестандартно.

CRM-менеджер: Це аналітик, який досліджує взаємовідношення фірми з існуючими клієнтами, переконуючись, що рівень їх обслуговування (а отже й лояльності клієнта) максимально високий. На основі своїх досліджень він також шукає способи залучення нових клієнтів.

Інженер-конструктор: Сьогодні на ринку праці з’явилося багато вакансій інженера-конструктора від приватних компаній. Але якщо їх проаналізувати, стане очевидно: фірми потребують аж ніяк не конструкторів ракет, машин або кораблів. Тут завдання примітивніше: встановити замки на коробки передач автомобілів, спроектувати систему трубопроводів, розмістити системи опалювання та охолодження в цехах тощо. Цей фахівець повинен вміти працювати в наступних програмах: Unigraphics CAD system (бажано Pro Engineer), ASME standard та Microsoft Office Suite, модель 3D в складних системах.

Контролер інженерної системи: Цей фахівець несе відповідальність за реалізацію системи безпеки процесу інженерії, системи управління та повинен мати досвід в розробці електронних систем безпеки.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини