Українська співачка проміняла сцену на фронт

Дивлячись на цю ефектну красуню, складно уявити, що вона взяла на себе такі нелегкі обов’язки.

За роки російської агресії на Сході добровольчі батальйони значно поповнилися не тільки мужніми чоловіками. Опікуються потребами фронту все більше жінок, серед них навіть колишні зірки сцени, як наприклад екс-солістка гурту “ВИА Сливки”, акторка та співачка Алла Мартинюк.

Про це повідомляє “Народна армія“.

З першого погляду на цю красуню навіть не скажеш, що вона взяла на себе складні волонтерські обов’язки і регулярно їздить у зону небезпеки. Саме тут їй вдалося зрозуміти головне: виступати задля розваги агресора, коли в країні війна – аморально. Тому Мартинюк вже давно відмовилася співати для росіян, а на передовій навіть знайшла своє кохання.

Почала свою нелегку роботу з допомоги пораненим у шпиталі, а коли до армію призвали брата – з головою занурилася в активну діяльність на фронті.

“Волонтерство вже стало невід’ємною частиною мого життя. Нещодавно пробула на фронті дев’ять днів. Зазвичай волонтери привозять допомогу і якщо залишаються ночувати, то їдуть в безпечніше місце, а я завжди залишаюся з військовими на позиціях. Довелось побувати в Мар’їнці, Красногорівці, коли там було дуже “гаряче”, – зізнається вона.

У планах Алли – створити документальний фільм про життя на лінії зіткнення. Стрічку вона збирається змонтувати із власних аматорських роликів.

Цікаво, що бійці навіть назвали один із танків її ім’ям і дали їй власний позивний – “Бріджит”
“Спочатку мене жартівливо називали різними словами, наприклад, “Сметанкою”, а потім хтось із хлопців сказав: “Ти дуже схожа на Бріджит Бардо”, і всі почали мене так називати. “, – додала вона.

Українській красуні неодноразово пропонували побудувати акторську кар’єру у Санкт-Петербурзі, але вона завжди відмовлялася з очевидних причин:
“Для мене це є аморальним, зрадою”, – підсумувала Мартинюк.

Джерело: znaj.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини