Виступ українських танцівників вразив американське шоу талантів (ВІДЕО)

У мережі набирає популярності відео виступу українського танцювального колективу Light Balance, який в буквальному сенсі приголомшило шоу талантів в США – America’s Got Talent, повідомляють світові видання

На сторінці талант-шоу виступ українців назвали одним з найзапоморочливіш в історії шоу. Протягом останніх 19 годин відео на Facebook сторінці та Youtube каналі шоу зібрало загалом більше 26 мільйонів переглядів.

Шоу-група Light Balance створена у Дніпрі Денисом Балдіним і Микитою Сухенком. Крім участі в шоу талантів, команда має багато виступів, часто їх запрошують на відкриття автомобільних, ігрових, спортивних конференцій.

У 2013 році колектив Light Balance увійшов в десятку фіналістів шоу “Україна має талант”. У 2014 році вони стали півфіналістами шоу Britain’s Got Talent.

У своєму виступі вони показують оригінальне музичне світлове шоу.
Дивіться відео:

One of the most mind-blowing performances in AGT history.

Gepostet von America's Got Talent am Dienstag, 20. Juni 2017

Цікаво, що навіть російський музичний критик не зміг стриматися від компліментів.
Російський журналіст і музичний критик Михайло Козирєв похвалив виступ українського колективу Light Balance на американському талант-шоу America’s Got Talent.
Про це свідчить запис на його сторінці в соцмережі Facebook.

“Що творять, “чортяки”, що творять! Це танцювальний колектив з України Light Balance на шоу America’s Got Talent”, – написав він.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини