Топ 5 цікавих українських стартапів

З розвитком інноваційних технологій з’являються нові терміни та поняття. Одне з них – “стартап” – зазвичай стосується інформатичної компанії, яка існує нетривалий період часу та спеціалізується на сучасному програмуванні чи новинках техніки. Сьогодні ми розповімо про найбільш цікаві українські стартапи.

Skidka.ua – це український інтернет-магазин, що зібрав у собі знижки найбільших магазинів України в різних сферах. Тобто, заходячи на цей сайт, ви маєте можливість обрати цікаву для вас категорію товарів, і вибрати того з продавців, хто надає зараз на нього найбільшу знижку. Крім цього, зареєстровані користувачі сайту отримують так звані “кеш-беки” – це повернення частини грошей, які ви витрачаєте на покупки.

Логотип фірми Skidka.ua

YouScan – це система, розроблена українськими геніями, що дозволяє моніторити соціальні медіа, відстежуючи при цьому згадки ваш власний бренду чи товару в блогах, соціальних мережах чи на форумах. В результаті ви отримуєте аналітичний звіт, який допомагає встановити уявлення про те, як сприймають ваш бренд користувачі на ринку, і що варто поліпшити у своїй діяльності. Цією системою користуються уже понад 400 брендів, серед яких Nestle, Coca-Cola, МТС та McDonalds. До речі, в цій компанії дуже цікава система заохочення працівників. Вони отримують бонуси за будь-яку прочитану книгу.

Логотип фірми YouScan

Ecoisme – це розумна система енергозбереженняв будинку, яка враховує споживання власниками електроенергії. Таким чином користувачі можуть відстежувати час увімкнення/вимкнення електричних пристроїв в домі, тривалість їх роботи, а також обсяг та вартість використаної електроенергії. Всі дані заносяться до спеціальної програми, яка аналізує раціональність використання ресурсів та можливість їх оптимізації. Якщо розсіяні господарі забули вимкнути праску чи плиту або не закрили дверцята холодильника програма повідомить вас про це.

Програмний продукт Ecoisme

Фірма Concepter прославилася створенням спалаху iBlazr для смартфонів. Він дозволяє значно поліпшити якість зйомки вночі, а також може служити додатковим джерелом світла в якості лампи чи ліхтаря. Велику гордість викликає те, що це пики що єдиний і взагалі перший український продукт, який можна придбати в магазинах Apple. У планах фірми – створення “розумного чохла” для телефону, який візуально сповіщає господаря про дзвінки та повідомлення.

Програмний продукт Concepter

Хочете вивчати будь-яку іноземну мову і побільше у ній практикуватися? Немає проблем, з унікальним сервісом Preply ви легко знайдете викладача, який буде вчити вас у зручному для вас форматі. У наше століття, коли час – це один з найцінніших ресурсів, онлайн-освіта просто необхідна. Крім цього, не потрібно витрачати час на поїздки до репетитора чи до мовної школи та підлаштовуватися під їх розклад, ви можете займатися по скайпу в будь-якому зручному для вас місці. Цікавим є те, що за допомогою сервісу є можливість вибрати викладача “нейтів спікера”.

Логотип Preply

Джерело: livepluse.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини