Джамала, Марина Порошенко та Катя Осадча блищали на відкритті “Євробачення-2017” в розкішних сукнях (фото, відео)

У Києві В неділю, 7 травня, відбулася урочиста церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2017” .

Цей захід відвідали не тільки делегації з 42 країн-учасниць, численні журналісти, але також і ведуча “Світського життя” Катя Осадча, співачка Джамала і перша леді України Марина Порошенко, передає Ukr.Media.

Знаменитості справили фурор в конгрессно-виставковому центрі “Парковий” розкішними вбраннями.

Спершу з’явилася на червоній доріжці церемонії відкриття, яка розташовувалася перед Маріїнським палацом, Катя Осадча. Телеведуча блищала в рожевій сукні в підлогу.

В якості головного убору Катя вибрала не традиційну капелюшок, а золотий вінок з лаврового листя. Виглядала вона яскраво і ефектно.

Євробачення2017 ukr.media

Катя Осадча

Церемонія відкриття “Євробачення”, після ходи по червоній килимовій доріжці, продовжилася в КВЦ “Парковий”, де розташований Euroclub (місце зустрічі учасників конкурсу та проведення різноманітних вечірок).

Там вже з’явилися і перша леді, і переможниця “Євробачення-2016”. Обидві вони вибрали для свята вбрання з національним колоритом.

Марина Порошенко була одягнена в розкішну сукню-вишиванку від українського бренду Vita Kin.

Євробачення2017 ukr.media

Марина Порошенко

В речах цього дизайнера вона часто з’являється на публіці, і навіть знімалася в них для обкладинки Vogue. Образ перша леді доповнила намистом ручної роботи від художнього салону “Мрії Марії”, що нагадують символ “Євробачення-2017”.

Весь образ першої леді був витриманий у національних – жовто-блакитних тонах. І навіть манікюр під колір українського прапора.

Євробачення2017 ukr.media

“Рада вітати в Україні представників 42 країн, що беруть участь у грандіозному музичному шоу весни – Євробаченні, – звернулася зі сцени Марина Порошенко. – І для мене велика честь сьогодні разом з вами розділити радість і хвилювання в передчутті змагань. Вітаю всіх нас з тим, що в Києві розпочався тиждень урочистості європейських цінностей та європейської єдності”.

Українська співачка кримсько-татарського походження Джамала блищала на церемонії відкриття конкурсу в незвичайному вбранні з накидкою на плечах.

Євробачення2017 ukr.media

Джамала

У соцмережі зірка зазначила, що біле сукня з червоними вставками від українського дизайнера Юлії Магдич.

Джамала ukr.media

Також артистка поділилася знімками з Катею Осадчою і солістом групи O. Torvald Женею Галичем. Саме цей колектив буде представляти Україну на “Євробаченні-2017”.

Джамала, Женя Галич і Катя Осадча ukr.media

Також пропонуємо вам переглянути відеозвіт з церемонії відкриття конкурсу “Євробачення-2017”, починаючи з червоної доріжки і закінчуючи зверненням Джамали до всім глядачам та гостям конкурсу.

Джерело: ukr.media

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини