Радикально: Виконавча служба примусово виселяє Російський культурний центр з будівлі у центрі Львова

Сьогодні вранці виконавча служба спільно з правоохоронцями на виконання рішення суду примусово виселяє Російський культурний центр з приміщення на вул. Короленка, 1а у центрі Львова.

Про це 4 травня у коментарі IA ZIK повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, який присутній на місці події, – повідомляє zik.ua

«Є рішення суду про виселення. Вони оскаржили це рішення в апеляційній інстанції, ми виграли апеляційну інстанцію. Після цього запустився процес втілення виконавчого провадження. Дали час на добровільне виселення. Цей термін завершився у п’ятницю. Відповідно, сьогодні примусово виконується рішення суду», – повідомив В. Гірняк.

З його слів, на місці події присутні виконавча служба, служба охорони, поліція. «Усе спокійно і без ексцесів. Зараз описується майно. Далі буде підписаний акт прийому-передачі, зберігання майна, і фактично майном буде управляти Львівська обласна рада в особі управління комунальної власності», – повідомив В. Гірняк.

Він зазначив, що на місці присутній один представник російської організації, однак жодних конфліктів немає.

Від сьогодні приміщення буде офіційно взято під охорону Львівської обласної ради.

«Вони можуть подавати касацію, але це не зупиняє виконання рішення суду. Сподіваюсь, ми це питання вирішили нарешті за 25 років», – зауважив заступник голови ЛОР.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини