Пост для усіх, кому не байдужі тварини! (відео)

Часто у центрі Львова сидять жебраки з тваринами. Львів’янка зняла на відео жебрачку з собаками, яка спекулює на почуттях тих, кому небайдужі тварини. Собаки перебувають під впливом наркотичних речовин, – стверджує користувачка Фейсбуку і закликає не подавати таким жебракам:

“Друзі, ви стовідсотково ставали свідками того, як жебраки в центрі Львова з маленькими песиками давлять на жалість у перехожих, щоб отримати кілька гривень.
Так ось, їм не допомагати копійкою треба, з ними в прямому сенсі треба боротись! Почнемо з того, що жебрацтво підпадає під кілька статтей адміністративного і кримінального кодексу. Жебрацтво з тваринами – це порушення статті 154 адміністративного кодексу. Але це все юридична казуїстика, насправді жебраки тримають тварин фактично у заручниках – їх не годують, не доглядають і навіть споюють чимось, аби ті мирно спали і не гавкали(це я вам, як власниця вівчарки говорю, здорова собака не може увесь день мирно спати на руках). Подумайте про це, коли наступного разу проходитимете повз сплячих песиків, які потребують вашої допомоги, але не можуть про це сказати. Саме тому я зі своєю подругою Natasha Tomilina починаю робити так звані рейди по місцях, де такі жебраки знущаються з тварин. Переважно вони сидять там, де багато людей – Проспект Свободи, вулиця Чорновола, Площа Ринок. Сьогодні нам повідомили про таку біля готелю «Львів» на Чорновола, ми в неї песика забрали, підгодуємо і знайдемо господарів(відео і фото в пості). Звісно, це не гарантія, що вона не з’явиться там за кілька днів з іншими жертвами, але це й не привід проходити повз. Саме тому ми просимо вас не бути байдужими і коли ви побачите таких людей можете робити наступні речі:
В жодному випадку не давайте їм грошей!

Викликайте поліцію, якщо патруль буде більш менш адекватний – вони віддадуть тварин у ЛКП «ЛЕВ», а жебрачку доставлять у райвідділок. Ось один з таких випадків. http://zakarpattya.net.ua/…/151252-TSyhanku-z-Berehova-zatr…
Дзвоніть мені, або моїй знайомій, ми заберемо тваринок, кілька днів відгодуємо і будемо шукати господарів
Але прошу вас, не будете байдужими! Бо сьогодні в заручниках у цих нелюдів споєні тварини, а завтра можуть бути діти чи люди з вадами психіки! Згадайте хлопчика з ДЦП у візку біля пам’ятника Міцкевича – це вже кримінальна відповідальність за втягнення дітей і хворих у незаконну діяльність, лиш подумайте, скільки сотень людей просто проходить повз і ніяк не реагує!

Тому якщо хоч кілька з нас їх поганяє з місяця на місце, викличе поліцію, забере собак і віддасть в безпечне місце – вони, нарешті, перестануть це робити.
Давайте очистимо своє місто від таких недолюдей, які експлуатують живих істот заради заробітку. Всім добра☺

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини