Батяри, флюгери, глинтвейн: ТОП фестивалів цієї весни у Львові

Кожного року у Львові проходить величезна кількість різноманітних фестивалів. VG Львів зробив добірку найпопулярніших фестів, які відбудуться у місті цієї весни.

Отже:

Дні Глінтвейну

“Червоний, білий, смородиновий, імбирний, обліпиховий… Нашим фантазіям не буде меж…А якщо ви любите проводити вихідні з родиною або друзями, то для вас — рецепти глінтвейну з різних куточків світу. Хіба не чудово — приготувати гаряче, запашне вино, вкритися теплим пледом і насолоджуватись Львовом на одній з найкрасивіших площ міста!”, – зазначають організатори. Вхід вільний.

Фейсбук

Дата: 4 – 5 березня

Lviv Fashion Week

Двічі на рік у Львові проходить Lviv Fashion Week, який є однією з найбільших модних подій у Східній Європі. Вперше провели Lviv Fashion Week у березні 2008 року і привернули до себе та міста увагу відомих осіб у світі моди.

Фейсбук

Дата: 23-26 березня

Ковальські дні на площі Музейній

Ковальські дні на площі Музейній — можливість доторкнутись до таємниць ковальського мистецтва. Два дні ковальських майстер-класів, душевної музики на одній з найстаріших площ Львова. Вхід вільний.

Фейсбук

Дата: 25 березня

Razomfest

У Львові пройде вже 4-ий по рахунку фестиваль Razomfest, який об’єднує музику, літературу та подорожі Організатори обіцяють гостям суміш лайн-апу, атмосфери, енергії та інших новинок.

22 квітня – Музика

Один в каное, Detach, Без Обмежень, Mountain Breeze та ще один поки неоголошений, але не менш відомий учасник.

23 квітня – Література та подорожі.

Іздрик, Макс Кідрук, Юрій Винничук, Любко Дереш та інші учасники, які будуть оголошені найближчи часом.

Вконтакті

Дата: 22-23 квітня

Великдень в Гаю

У Львові намагаються берегти українські традиції. Щоб відчути справжню атмосфери великодня і зануритися в давні народні звичаї варто приїхати до Львова на святкування цього свята. Традиційним місцем святкування є музей під відкритим небом “Шевченківський гай”. На протязі всього страсного тижня всіх бажаючих навчатимуть писати писанки, робити великодніх коників, розповідатимуть про орнаменти та символи великодніх звичаїв. Також буде багато розважальних ігор.

Дата: 16 – 17 квітня

Флюгери Львова

Етно-джазовий фестиваль щороку об’єднує на своїй сцені виконавців з різних країн етномузики та джазові грути. Фестиваль вже звично приходить у внутрішньому дворику Ратуші. Вперше фестиваль провели в 2003 році.

Дата: 29 квітня – 1 травня

День Батяра

Свято присвячене одній з найколоритніших субкультур тих часів Львова. Гості міста зможуть ближче познайомитись з батярською культурою, зі справжніми батярами та поспівати батярських пісень. В програмі свята: вуличні забави, батярські танці, ярмарок батярських лігумін, театральні дійства та концерт.

Дата: 1 травня.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини