Дочекались: Uber вже у Львові (ціни, знижки)

Uber – це сервіс замовлення автомобілів із водієм, який, завдяки своїй зручності та доступності, стрімко завоював популярність у всьому світі. Мільйони людей у Нью-Йорку, Москві, Лондоні, Пекіні, Сіднеї та ще в більш ніж 500 містах світу уже встигли полюбити цей інноваційний спосіб пересування. В Україні цей сервіс таксі доступний вже в Києві та Одесі, найближчим часом планується запуск у Харкові та Дніпрі.
Відтепер Uber працює і у Львові.

Тарифи на uberX у Львові становлять 4 грн. за подачу автомобіля та 5 грн. за кожний кілометр у дорозі. Мінімальна вартість поїздки – всього 14 грн. Поїздки можна оплачувати як через безготівковий розрахунок, так і готівкою.

Орієнтовна вартість поїздки:

Залізничний вокзал – Львівський театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької – 17–22 грн.
Стрийський парк – ТЦ “Форум Львів” – 21–27 грн.
Галицька площа – ТРЦ “Кінг Кросс Леополіс” – 41–54 грн.

ЯК ЗАМОВИТИ UBER:

Установіть додаток Uber з App Store, Google Play чи Windows Store або за цим посиланням: uber.com/app
Увійдіть, заповнивши персональну інформацію та дані банківської картки.
Введіть місце призначення в поле “Куди” і замовте поїздку.

Старе місто Львова обмежено для руху транспорту, тому для покращення громадського простору в пішохідній зоні ми пропонуємо вам обрати одну з точок зустрічі, куди водій зможе швидко дістатись.

Uber у Львові працюватиме за тарифом UberX (це автомобілі економ та комфорт класу). Представники компанії напередодні повідомили, що доступний UberX працюватиме з такими моделями як Skoda Fabia, Renault Logan або Kia Rio.

Додамо, водії Uber у Львові мають можливість отримувати дохід до 3000 грн/добу та погодинні гарантії до 180 грн/год (гарантована оплата за годину від Uber).

І приємний подарунок для користувачів від компанії Uber, адже що може бути приємнішим, ніж їздити улюбленим містом безкоштовно! – 5 безкоштовних поїздок (до 75 грн. кожна) до самого вечора неділі 26 лютого!

ЩОБ СКОРИСТАТИСЯ ЗНИЖКОЮ, ВВЕДІТЬ LVIV У РОЗДІЛІ ОПЛАТА. ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, ЩО ПРОМОКОД ДІЄ ЛИШЕ НА ПОЇЗДКИ У ЛЬВОВІ.

Підключення та навчання водіїв UBER у м.Львів здійснює Національний партнер компанія УБЕРУКР (офіційний сайт компанії www.uberukr.com) , що знаходиться за адресою Чайковського, 27. Для того щоб стати водієм UBER у Львові, необхідно зареєструватися на сайті компанії або завітати за вказаною вище адресою.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини