Якісне таксі замовляли? UBER вже скоро у Львові!


Ринок таксі у Львові останнім часом не тішить клієнта ані якістю надання послуг, ані технічним станом більшості автомобілів, ані оперативністю виконання замовлень. Якщо зателефонувати серед робочого дня на диспетчерську лінію таксі, то у більшості із них вам скажуть, що у Вашому районі нема авто або приймуть замовлення , а пізніше скинуть смс-ку знову ж таки зі знайомим текстом «Вибачте, на жаль, у Вашому районі…». Про вихідні говорити взагалі не доводиться. Бонуси за постійне користування послугами таксі доводиться ледь не вибивати із таксистів. Автору матеріалу двічі доводилося з пригодами добиратися на таксі додому – одного разу у автомобіля під час руху відвалилося колесо, іншого разу – авто просто перестало їхати.

Словом, усе хаотично, невпорядковано і дуже часто не прогнозовано, бо бракує чітких правил гри на ринку таксі.

Встановити такі правила і нарешті врегулювати ринок таксі в Україні і, зокрема, у Львові береться компанія-гігант UBER. Ця американська компанія – розробник мобільного додатку для виклику водіїв з авто – сьогодні успішно працює у понад 500 містах світу, в 70 країнах.

Не зайвим буде уточнити, що UBER пропагує таксі не у тому розумінні, в якому ми звикли його сприймати – «з шашечками» , а принципово новий, модернізований вид сервісу. Таксистом в компанії UBER може бути будь-який водій з власним авто – готовий відповідально працювати і при цьому багато заробляти.

Як це працює для клієнта?

Перша значна перевага для клієнта – в UBER нема диспетчерів. Клієнт має безпосередній та швидкий зв’язок із водієм. Через мобільний додаток у телефоні Ви викликаєте водія, який на даний момент є найближчим до Вас територіально.

Друга перевага : майже всі замовлення – безготівкові. Додаток автоматично списує вартість подорожі з картки пасажира, відтак Вам необов’язково мати при собі готівку, а водієві – возити термінал для розрахунку.

Третя перевага – безпекова. Всі дані про водіїв є у базі компанії UBER – тому клієнт може бути впевнений, що його подорож буде приємною та безпечною.

Як це працює для водія?

В Україні набір та навчання водіїв для UBER здійснює Ліцензований Національний Партнер –компанія УберУкр. Водіям нема жодної необхідності для роботи в UBER реєструвати ФОП, вести облік, тощо.

Під час роботи не бракуватиме замовлень – UBER гарантує велику, дуже велику кількість викликів. Жодних простоювань в очікуванні замовлення від клієнта!

І найважливіше: як показує досвід столиці України ( у Києві UBER успішно працює з червня минулого року) – водії можуть заробляти до 40 тисяч гривень в місяць. До того ж, нагадуємо, водіями в UBER можуть працювати не лише професійні таксисти, а й водії з власним чи орендованим (авто має бути від 1998 року виробництва), які шукають можливість додаткового заробітку.

Крім того, UBER надає ексклюзивні знижки на паливо від однієї з найбільшим мереж АЗС.

Отже, гарна новина – УберУкр вже від сьогодні розпочинає набір водіїв у Львові для роботи в UBER!

Як стати водієм UBER у м. Львів?

Заходьте на офіційний сайт компанії www.uberukr.com і заповнюйте форму “Стати водієм UBER”, або завітайте до Представництва компанії у Львові за адресою: вул. Чайковського, 27

Довідка: Компанія УберУкр заснована в лютому 2016 року перший та найбільший Національний Партнер компанії UBER з головним офісом в Києві та представництвами в Дніпрі, Одесі, Львові.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини