Секрет розкрито: «Львівська хвойдарня» – проект київських піарників

Про відкриття скандальної “Першої львівської хвойдарні” на площі Ринок львів’янам повідомили на початку листопада у соцмережах, де за місяць офіційну сторінку відвідало 192 000 користувачів. Створення закладу активно обговорювали, інформацію поширювали й розповсюджували у ЗМІ

Сьогодні, 14-го грудня, київські піарники зізналися, що “Перша львівська хвойдарня” була “віртуальним” закладом, що насправді залишився на рівні сторінки у Facebook. Ідея просування фіктивного закладу виникла у працівників агенції “Golova Agency” завдяки жарту за столом, а втілення викликало своєрідний онлайн-ажіотаж: на подію «Відкриття» висловили бажання прийти понад 470 людей. Лише за тиждень на сторінку “Хвойдарні” підписалося понад 1000 користувачів.

До справи долучилися і ЗМІ: за підрахунками організаторів, за місяць компанії у різних виданнях з’явилось понад 100 публікацій про Хвойдарню. Насамкінець, проект навіть було номіновано на нагороду X-Ray Marketing Awards у категорії «Саспенс року».

Піарники пояснюють: провокативна ідея викликала резонанс завдяки майстерному дизайну постів, ефективному просуванню у мережах та залученню лідерів думок.

“Увесь проект коштував 100 грн: на роздрук меню”, – наголошують організатори.

Людмила Рубцова для Твоє місто

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини