UBER незабаром запрацює у Львові! (реєстрація на безкоштовні поїздки)

Найближчим часом в місті Львів розпочне свою діяльність компанія – гігант, найбільший та найуспішніший старт-ап у світі UBER. UBER- американська компанія, яка є розробником мобільного додатку для виклику приватних водіїв з авто. Компанія працює в понад 400 містах світу, в 70 країнах.
З кінця червня цього року, UBER розпочав свою діяльність в м.Київ, давши змогу водіям заробляти до 40 000 грн в місяць, та піднявши сервіс на зовсім інший якісний рівень. В UBER працюють не лише професійні таксисти, але й велика кількість водіїв, для яких UBER- можливість додаткового заробітку, та можливість бути частиною міжнародної спільноти водіїв UBER.
Які ж переваги роботи в UBER для водіїв?
UBER
Повна зручність в роботі, немає диспетчерів, вся робота ведеться лише через мобільний додаток. Замовлення надходить лише одному найближчому до пасажира водію. Всі замовлення безготівкові- додаток автоматично списує вартість подорожі з картки пасажира, немає необхідності мати з собою готівку, або термінал для розрахунку. Виплати водію здійснюються щотижня на банківську картку.
Велика, дуже велика кількість замовлень! Стояти в очікуваннях замовлень не прийдеться). В перші дні запуску, як правило, для пасажирів поїздки безкоштовні (водіям заплатить UBER), а для водіїв діють погодинні тарифи та інші бонуси, які компанія доплачує водіям до стандартних тарифів. Розмір бонусів може сягати 100-150% від того, що водій заробив по стандартним тарифам!
Також одна з суттєвих переваг- приємні пасажири, та безпечні подорожі (всі дані про пасажира та водія є у компанії UBER).
UBER
В Україні UBER співпрацює з водіями через ліцензованого партнера, компанію УБЕР.УКР, що дозволяє водіям без ускладнень підключатися та працювати з UBER. При цьому немає необхідності в реєстрації ФОП, в отриманні ліцензій, тощо.
УБЕР.УКР вже від сьогодні розпочинає реєстрацію водіїв з м. Львів для роботи в UBER. УБЕР.УКР – є національним партнером, компанія розпочала свою діяльність ще на початку 2016 р. з попередньої реєстрації водіїв для UBER. На сьогодні УБЕР.УКР – партнер, який надає найякісніші послуги своїм водіям. Ми в співробітництві з мережею АЗК ОККО заправляємо авто наших
водіїв високоякісним паливом зі знижками 3 грн на літрі, в будь який день, по всій території України. Для максимальної зручності та оперативності вирішення всіх питань водіїв, УБЕР.УКР створив для своїх водіїв цілодобову гарячу лінію технічної підтримки, де в режимі реального часу водій може отримати консультацію,стосовно роботи додатку, тощо.
UBER Львів
Тож як стати водієм UBER у м.Львів?
Для цього необхідно заповнити форму “стати водієм uber” на сайті
www.uberukr.com, або подати заявку через вайбер 0950762866.
Телефони для довідок: 0950762866 0970068477
Група в ФБ: http://www.facebook.com/uber.ukr
Львів, приєднуйся до міжнародної спільноти водіїв UBER!
Запуск вже зовсім скоро!

P.S. Для мешканців Львова UBER дарує безкоштовні поїздки (реєстрація за промокодом https://get.uber.com/invite/f3hccspxue)

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини