10 ресторанів, де поїсти м’яса у Львові

Одного разу ми зголодніли й захотіли поїсти м’яса. Ми поїли, але вирішили розвідати, де львів’яни полюбляють їсти м’ясо. Тиждень ми розпитували знайомих і не дуже львів’ян, дивилися по фейсбуках і форскверах, та склали для вас список з десяти ресторанів, куди варто сходити та замовити собі щось з м’яса.

М’яса і справедливості

вул. Валова, 20 (Бернардинський дворик)

Ресторан розташований в затишному дворику Бернардинського монастиря, що в 5 хвилинах ходьби від площі Ринок.

Як і всі ресторани від !Фесту, цей теж має легенду. «Після приходу демократії, кат мусів шукати іншого ремесла і відкрив свій м’ясний ресторан, бо хто ж ліпше знається на м’ясі, як не кат?» – йдеться на сайті закладу.

«Delicious grilled meat ? (grilled veggies are okay). I’d wish they had more beer options. Oh, one thing, more likely you’ll have to wait in queue when arriving in the evening, especially on weekends» — Vitalii Levets

Tex-Mex BBQ

вул. Джохара Дудаєва, 7


Маленький Техас у Львові. 7 хвилин ходьби від площі Ринок і ви потрапляєте в США, принаймні в кулінарному вимірі, хоча це місце полюбляють багато англомовних експатів, тому англійську тут теж можна почути майже з кожного столика.

Концепція ресторану – мексиканська та техаська кухня. Тут можна спробувати як і начос, так і техаський гамбургер.

Порція ребер з двома гарнірами на вибір коштує 90 грн.

«Best margarita I have ever had, awesome ribs and the sweet corn is simply to die for.» — Al Jey

Чесне М’ясо

пл. Ринок, 28


Ресторан розташований в самому центрі Львова на площі Ринок в кам’яниці з афоризмами. Відкрився лише кілька місяців тому, тож тут не будуть розказувати вам вигаданих легенд, проте потішать шанувальників смачно поїсти м’яса.

Родзинкою закладу є страви з мангаліци (спеціальної породи кучерявих свиней) вирощених у власних угіддях.

Панський стейк з мангаліци на 700 грам (котрим можна поділитися з другом) обійдеться вам в 198 грн. Також є телятина, баранина, риба та птиця.

«Стильно, смачно, атмосферно. Офіціант Соломія докладала всіх зусиль, щоб гості були задоволеними. Рекомендую телятину на камінню, томати з лососем, оселедець з яблуками і буряковий фреш» — Вадим Дончик

Динамо Блюз

вул. Стуса, 4


.

«Very tasty grilled lamb and steak Armstrong. Good staff, can advise you what to choose if you are at first time. Recommend!) Oh, almost forgot about delicious American pie, you won’t sorry.» — Roger Get Goofus

Кумпель

вул. Винниченка, 6 / пл. Митна


.

«Really good банош with бринза and good on-site brewed beers ?? Also recommend you to try some meat plates ?» — Ismaël Bouaziz

Churrasco Grill&Beer

вул. Галицька 13


Ресторан розташований за 2 хвилини ходьби від площі Ринок, на завжди велелюдній вулиці Галицькій. Консультації при створенні ресторану львівськи рестораторам надавав відомий київський ресторатор Дмитро Борісов.

Система безперервної подачі м’яса щойно з гриля, прийшла до нас з Бразилії, де народилася і отримала назву родізіо.

Чураско сет (Мясний безліміт): набір з закусок, неймовірної кількості пряного м’яса, і ананаса чилі, які приносять до Вашого столу по черзі обійдеться вам в 247 грн.

«This is a very unique kind of restaurant for Lviv, but very good! The food is tasty and the staff is very friendly. Be prepared to spend a while, but if with good company it shouldn’t be an issue.» — David Kruglyak

Крива Липа

проїзд Крива Липа, 8


Кулінарна студія «Крива Липа» розташована в однойменному проїзді Крива Липа, в 10 хвилинах від площі Ринок. Зали оформленні важкими дерев’яними столами, в середині комфортно і затишно.
.

«The lovely place. Try “Borshaga”. It’s tasty ?. And also try steak with orang sauce….mmmm)» — Поліна Комісарова

Mons Pius

вул. Лесі Українки, 14


Ресторан знаходиться у приміщенні першого у Львові банку-ломбарду «Mons Pius»(«Гора благодаті») – при реставрації максимально збережені елементи автентичного інтер’єру. 2 хвилини від площі Ринок.

«Best steak and salad with pumpkin. Dark beer is a plus. Good service. My best!!!» — Ömer Hamdi KAYA

The Grill

вул. Театральна, 22


Попасти в ресторан можна за 2 хвилини від площі ринок спустившись Вірменською до Театральної. Заклад оформлений у стилі американського заходу початку 20 століття, а також реформаторської Японії.

Сама назва The Grill говорить те, що на вас чекатиме американська кухня з переважаючою кількістю страв приготованих на грилі.

Філе-міньон коштує тут 69 грн. за 100 грам.

«Chicken Wings “Buffalo” + potato wedges “Texas” + barbecue sauce — delicious!» — Леся Солтис

Хоспер-паб Когут

проспект Чорновола, 2


Хоспер-паб знаходиться практично одразу за Оперним театром, тому після прогулянки львівською стометрівкою зможете зайти туди перекусити. Когут має великий літній майданчик, що якраз актуально в літній період.

Особливістю закладу є те, що всі страви готуються в спеціальній печі хоспер, що є елегантною комбінацією гриля і духовки в одній машині.

Антрекот з ягнятини з маринованою цибулею та перцем чілі обійдеться вам в 46 грн. за 100 грам.

«Шалено смачний шашлик і стейки! Чудовий заклад, не дорого і все дуже смачно!» — Емілія Алієва

Джерело: LVIV ONLINE

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини