Наталка Карпа вийшла заміж за Титанового Джексона

Учора, 18 вересня, відома співачка Наталя Карпа вийшла заміж за героя АТО Євгена Тєрєхова.

Перед святковою церемонією ветеран АТО Євген Терехов, відомий як Титановий Джексон, написав на сторінці у Facebook: “Ну що… Ми пішли… З Богом!”


Привітати молодят поспішали політики, волонтери, преса, військові та зірки української естради.

“Вітаємо нашого укропівця Evgeniy Jackson Jacksonovich Terekhov та співачку Natalika Karpa з одруженням! Родинного щастя і розуміння! Цінуйте одне одного!”, – написала в соцмережі журналістка Євгенія Кравчук.


“Сьогодні віддаємо в рабство Наталі нашого титанового брата Євгена. Віддаємо разом з контузією і тридцятьма осколками вражих “градів”, які він отримав під Маріїнкою, і вони досі в ньому. Чотири свідка: Alexey Shevchuk, Parasiuk Volodymyr, Данило Тєрєхов і я. Не змовляючись, усі купили костюми вітчизняного виробництва. Тому, що українці”, – заявив у Facebook депутат Андрій Лозовий.

“Шалено вітаю вас! Бажаю пронести своє кохання через все життя”, – привітала член депутатської фракції “УКРОП” Юлія Дмитрова.


Нагадаємо, 7 серпня 2014 р Євген був тяжко поранений під Мар’їнкою. З тіла хлопця дістали 83 осколків, 24 поки дістати не вдалося. У Дніпропетровську, де його оперували, Євген отримав прізвище “Титановий Джексон” через титанові пластини в голові.

У Квітні 2015 став волонтером у Фонді Оборони Країни, де займається доставкою допомоги бійцям в зону АТО.

View this post on Instagram

Волею долі і професії вже не раз фотографувалась у весільній сукні для різних рекламних кампаній та журналів))) А зараз, коли #КатяКароль закінчує мою справжню весільну сукню – хвилююсь як маленька дівчинка. Тихенько! Вона ще не готова. Із сукнею вийшла взагалі дуже цікава історія. Бо я прийшла вчора на примірку, одягла підкладку для сукні, а вона така фантастична! І я розумію, що таку підкладку закривати просто не можна. Вона виготовлена із дуже дорогої італійської тканини і просто божественна на дотик. За попереднім планом ми її мали закрити тканиною кольору айворі. І вона теж дуже красива! Я не знаю, що робити! Катя каже: “Давай я пошию дві, а там розберемося. Я однозначно виберу якусь одну, але муки вибору просто неймовірні”. #святонаближається #Jackson_karpa

A post shared by Наталка КАРПА (@natalkakarpa) on


Титановий Джексон нагогоджений Орденом “За Мужність” III ступеня.

Автор: Ліна ПАНЧЕНКО

Джерело: Дніпроград

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини