VIEDOKĻI PILSĒTA. SARAKSTS LABĀKAJĀM SKATĪŠANĀS PUNKTIEM LVIV

© WIKI

Lviv viedokļi

Lviv City © vk.com

Jūs esat ziņkārīgs, lai uzbraukt uz novērošanas klājaLviv? Veicot kāroto jauninājums, jums būs iespēja apbrīnot pils Potocki uzskatāmi, Svētā Jura katedrāle, Bernardine klosteris baznīcas Svēto Pētera un Pāvila.

Lviv City Hall

Lviv City Hall © vk.com

Tas ir 4-stāvu ēka (stils – Vīnes klasicisms)pabeigts tornis un skatu laukumu – būt tur, jums ir nepieciešams, lai pārvarētu apmēram 400 grādiem, un kā “atlīdzības” ceļotāji labprāt panorāmas skatu uz centrālo pilsētas daļā. Turklāt šī zona – lieliska vieta, lai radītu romantisku foto fona pilsētas skaistumu; un joprojām būs iespēja redzēt pulksteņa mehānismu iekšpusē (tas vairāk nekā 160 gadiem) un apmeklēt fotoizstādi “Mēs Lauvas – Lauvas portrets” (portreti iedzīvotāju Lviv publicēta battlements no torņa).

Apmeklējiet Rātsnams var būt bezmaksas, bet par uzturēšanos tornī ar tās novērošanas klāja apmeklētājiem tiks lūgts samaksāt simbolisku 10 grivna.

Lviv City Hall © vk.com

Kā tur nokļūt? autobusu skaits 30, 24, 48, 3A, 4A, 53, 5A (stop “Prospect Brīvības”), pēc tam uz kājām; autobusu skaits 29, 37, 1A, 26, 39, 50, 46, 3A (stop “Ielas Basement”), pēc tam ar kājām. Adrese: Tirgus laukums, 1.

High Castle

High Castle © vk.com

High Castle (400 m virs jūras līmeņa)Tas ir divas terases: apakšējā viesi redzēsiet pieminekļus ievērojamu personību un staigāt pa parku alejas, un uz augšu – atradīsiet skatu tornis (tas ir balstīts uz pilskalna), kur viņi varēs apbrīnot iespaidīgas dekorācijas Ļvova, un labos laika apstākļos, lai redzētu pat Karpatiem. Te ir vērts apmeklēt restorānu, kura logiem var redzēt skaistumu pilsētas.

Neskatoties uz to, ka vislabāk novērošana platformapieejams apmeklēt jebkurā diennakts laikā, ir ieteicams, lai nāk šeit agri no rīta, kad nav tūristu – dawn sastapšanās var būt jūsu spilgtākajām atceraties par pārējo Ļvovā.

Adrese: Pils iela (ja jums iet ar kājām no centra, ceļš aizņem apmēram 30 minūtes).

Temple Svēto Olga un Elizabete

High Castle © Sergiy Krynytsya

Templis, augstums 85 metri, piedāvā apmeklētājiem atpūsties mierā, vai apmeklēt svinīgo pakalpojumu, un arī lai pa kāpnēm uz novērošanas klāja (ieejas biļete maksā 10 grivnas).

Kā tur nokļūt? Jūs varat veikt tramvaju skaitlim 10 no centra, 6 vai 9 (Adrese Platība Kropivnitskogo, 1).

Kafejnīca “Mājas leģendas”

Kafejnīca “Mājas leģendas” © vk.com

Apmeklētāji pie ieejas atbilst skursteņslauķis (tasTā stāsta par leģendām un izklaides stāstus), pēc kura viņš piedāvās tos nodot vienā no zāles institūciju (piemēram, telpā viņi redzēt lauvas akmens lauvas atrašanās vietu karti pilsētā). Nu, līdz novērošanas klāja apmeklētāji varēs pilnīgi bez maksas.

Kafejnīca “Mājas leģendas” © vk.com

Adrese: Street Staroevreyska, 48.

Source: 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини