Слава ЗСУ, – сестра зрадниці Наташі Корольової здивувала зверненням до українців

Українська співачка Руся, що була популярна в 90-х роках, розповіла про те, як живе в Україні її родина. Цікаво, що її ставлення до подій в країні кардинально відрізняється від думки рідної сестри – співачки Наташі Корольової, яка живе в Росії та підтримує війну.

Руся, справжнє ім’я якої Ірина Осауленко, нині проживає у США разом зі своїм чоловіком. Вона з перших днів повномасштабної війни засуджує війну Росії проти України й публічно висловлюється з цього приводу, – пише 24 канал.

Родичі Русі залишилися в Україні

Нещодавно в соцмережах з’явилося відео, де Руся розповідає про своє ставлення до подій в Україні. Вона зазначила, що нині тут залишилися її родичі, зокрема, тітка, брати та племінники. Сама ж артистка постійно стежить за тим, що відбувається на її батьківщині.

Я хочу сказати, що після 24 лютого 2022 року у нас все змінилося. Хоча я вже 30 років живу в Америці, але ми на телефонах, ми дивимося новини вдома. Тому що вдома моя тітка, мої брати та їхні сини. І у нас серце обливається кров’ю. Слава Україні! Ми переможемо! Слава ЗСУ,
– зазначила Ірина.

@pacharom88

Руся #музика90х #пишикоментар слідкуй/підпишись

♬ оригінальний аудіозапис – pacharom – pacharom

Користувачі під відео похвалили Русю за проукраїнську позицію і здивувалися, як вона з сестрою може мати такі різні погляди.

Реакція користувачів

Що Наташа Корольова каже про війну

Ще у 90-х роках Руся з сестрою, – Наташею Корольовою, – виступали разом і мали шалену популярність. Проте на піку своєї кар’єри Руся виїхала до штатів, а сестра залишилася в Україні та активно працювала в російській музичній індустрії.

Ірина Осауленко та Наташа Корольова

Ще у 2018 році Корольовій заборонили в’їзд в Україну, через що вона навіть позивалася до суду.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини