«Було би чесно, щоб на ток-шоу 1+1 поруч з дверима з-під ОП стояли двері з елітної квартири сина Авакова» – Шабунін прокоментував «Право на владу» (фото)

Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін прокоментував останній випуск програми «Право на владу».

Про це повідомляє Про Львів.

У ефір програми принесли розмальовані та розтрощені двері з Офісу президента.

Шабунін переконаний – поряд із цими дверима треба було поставити ще двері із офісів та квартир інших відомих осіб в Україні.

“Було би чесно, щоб на ток-шоу 1+1 поруч з дверима з-під ОП стояли:

1. Двері з Кагарлицького відділку поліції, за якими мєнти Авакова всю ніч гвалтували українку (перед цим її побивши, закувавши в кайданки, і вистріливши в неї над головою).
2. Двері з кабінетів переяславських мєнтів Авакова, які набухавшись застрелили 5-ти річного Кирила Тлявова .
3. Двері з робочого кабінету в ОП Татарова, який допоміг вкрасти 81 млн грн на житлі для нацгвардійців. Для відмазування останнього офіс Зеленського організував ЧОТИРИ незаконні рішення судів (і купу рішень Венедиктової).
4. Двері з камери в СІЗО, за якими 471 день зачинено Антоненка, лише через те що Авакову так хочеться.
5. Двері з елітної квартири сина Авакова (на 375 кв.м ціною в $1 млн), який вкрав 14 млн за закупівлі спорядження АТОвцям https://bit.ly/3lQUWh3.

Це, Наталія Мосейчук, було б чесно щодо українців, долі яких було зламано мєнтами Авакова і уродською судовою системою.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини