“Не вірить навіть адміністрація facebook”, – Сенцов на фото показав свою єдину сторінку в соцмережах

ITAR-TASS: MOSCOW, RUSSIA. OCTOBER 15, 2012. Film director Oleg Sentsov at a press conference at the 1st annual Red Square Screenings international film show. (Photo ITAR-TASS/ Alexandra Mudrats) Россия. Москва. 15 октября. Режиссер Олег Сенцов на пресс-конференции в рамках открытия международного кинорынка Red Square Screenings в ГУМе. Фото ИТАР-ТАСС/ Александра Мудрац

Акаунт у твітері – фейковий, наголосив режисер.

Звільнений з російського полону український режисер Олег Сенцов за допомогою фото довів, яка зі сторінок у соцмережах належить йому, – пише ТСН.

Колишній політв’язень відзначив, що не всі “публічні особи ведуть публічне життя” і наголосив, що вказана сторінка – єдина, яка справді його.

“Це моя єдина сторінка в інтернеті. У твіттері фейковий аккаунт, але мені відмовляється вірити навіть адміністрація Фейсбук, пропонуючи більше писати про себе, щоб отримати синю галочку (верифікацію сторінки – Ред). Але, що поробиш – не всі публічні особи ведуть публічне життя”, – йдеться у повідомленні Сенцова.

Это моя единственная страница в интернете. В твиттере фейковый аккаунт, но мне отказывается верить даже администрация…

Gepostet von Oleg Sentsov am Sonntag, 8. September 2019

Він висловив сподівання, що тепер сумніви щодо справжності його акаунту будуть усунені.

Раніше Сенцов пообіцяв журналістам, що невдовзі повернеться до фейсбуку. Згодом у соцмережах з’явилися одразу дві його сторінки, одна з яких – у твіттері. Як режисер пояснив згодом, вона – фейкова.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини