Весна у місті: куди піти у Львові першого тижня квітня

Першого тижня квітня львів’яни та гості міста мають можливість відвідати безліч подій. Кожен знайде собі івент до душі. В афіші Львова завжди є щось цікавеньке: концерти, вечірки, вистави, гумористичні шоу, зустрічі. Однак VG Львів традиційно зібрав “найсоковитіші” івенти 1-7 квітня 2019 року.

Концерт “Rock Symphony”

Rock Symphony – це нове звучання рок-хітів у виконанні симфонічного оркестру. Репертуар виступу складається з найвідоміших композицій рок-виконавців і груп. У програмі концерту пісні Девіда Боуї, Бон Джові, Джона Леннона і Бітлз, груп: Queen, Nirvana, Metallica, AC / DC, Kiss, Rammstein, Deep Purple, RHCP, Scorpions, Muse і багатьох інших.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 4 квітня, 19:00

Ціна: 350 – 1 200 гривень

Зірки серіалу “Школа” у Львові

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі “Школа” на “1+1”, вирушать у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться ряд фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Першими зустрітися із своїми улюбленцями зможуть глядачі західної України.

Де: Культурно-освітній центр ім. О. Довженка

Коли: 5 квітня, 18:00

Ціна: 150 – 450 гривень

Концерт гурту Sepultura в Малевичі

Гурт “Sepultura”  відіграла важливу роль у становленні бразильського металу і є найважливішим виконавцем треш-металу в світі. На сьогоднішній день у всьому світі продано десятки мільйони копій їх альбомів! Платівка “Arise” визнана платинової, а релізи Chaos A.D. і Roots сертифіковані як золоті. Це величезний комерційний успіх у світі метал музики.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 5 квітня, 20:00

Ціна: 999 – 1 550 гривень

Вечірка МЯСО – Subculture edit. vol. 1

Subculture – нова серія тусовок формату МЯСО. Головна ідея цієї серії – відображення культурно-історичної цінності визначних місць нашого міста через призму сучасності.

Де: Міський палац культури імені Гната Хоткевича

Коли: 5 квітня, 22:00

Вечірка Гряз’: До ранку

Час потрясти кісточками і розім’яти м’язи. Танці з ночі до ранку – найкращий спосіб зробити зарядку на тиждень вперед.

Line-up:

FTBT (dubstep, grime)
UNDERMIKE (uk garage, bassline)
USEYOHEAD (dub, dubstep)
NEWTRAL b2b ARMORRR (club)
Де: L’uft Underground Club

Коли: 6 квітня, 23:00

Ціна: 150 гривень

Концерт “Mountain Breeze”

Фіналісти шоу “Х-фактор-7” виконають хіти, з якими так сміливо проходили з ефіру в ефір відомого українського телепроекту. Крім цього, хлопці потішать і авторським матеріалом.

Де: Picasso

Коли: 6 квітня, 19:00

Ціна: 200 – 300 гривень

Кіноклубний фестиваль “Нове українське кіно”

До програми фестивалю увійшли такі стрічки:

3.04 – Сатирична драма “Донбас” Сергія Лозниці, яка була вперше представлена в рамках програми “Особливий погляд” Каннського кінофестивалю, де отримала премію за режисуру.
10.04 – Містична драма “Брама” – фільм Володимира Тихого, який був вперше представлений у рамках Талліннського кінофестивалю “Темні ночі”.
17.04 – Воєнна драма “Іній” – стрічка спільного виробництва України, Литви, Франції та Польщі, присвячена подіям на Сході України. Одну з головних ролей у фільмі виконала французька акторка Ванесса Параді.
24.04 – Мелодрама “Стрімголов” Марини Степанської, прем’єра якої відбулася в рамках конкурсної програми 52-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах.
Де:Перша Львівська Медіатека

Коли: 3 – 24 квітня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Вистава “Ісус, син Бога живого”

З давніх часів існували так звані постановки на релігійну тематику, які здійснювалися за підтримки церкви, щоб викликати “богобоязнь” у віруючих прихожан, а також для пропаганди релігії. Час йшов, все змінювалося, театр набув нового розвитку, на світ народилися геніальні драматурги, актори, виникла режисура, як напрямок, з’явилося кіно.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 6 квітня, 18:00

Ціна: 40-150 гривень

Stand-up комедія “Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever”

Вистава виконана у жанрі стендап. Це є веселий монолог актора про відносини між Чоловіком та Жінкою. На прикладі власних сімейних відносин, актор висвітлює абсурдність взаємних претензій, спорів та конфліктів, які до болі знайомі усім, хто намагається “ужитися” в сімейному житті.

Де: Перший український театр для дітей та юнацтва

Коли: 7 квітня, 19:00

Ціна: 140 – 320 гривень

“Рецепт Успіху” від Миколи Тищенко

Микола Тищенко – бізнесмен, ресторатор, шоумен, телеведучий, дбайливий батько та коханий чоловік. Завдяки своїй амбітності та харизмі, він став прикладом натхнення та успіху. Як відкрити свій ресторан? Що таке телебачення? Як за тиждень вивчити новий танець? Чому спорт важливий для сучасного чоловіка? Відповіді на ці питання чекають відвідувачів на авторській зустрічі у всеукраїнському турі “Рецепт Успіху” від Миколи Тищенко.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 7 квітня, 19:00

Ціна: 800 – 1 570 гривень

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини