У Львові парочка відсвяткувала День закоханих, підпаливши “Сбербанк”

Невідомі вкинули у приміщення банку на Привокзальній пляшку із запалювальною сумішшю


Маленьке відділення «Сбербанку Росії», який в кінці 2015 року скоротив назву до «Сбербанк», навпроти приміського залізничного вокзалу

Про це розповідає ZAXID.NET.

Вранці у середу, 14 лютого, близько 6:00 у відділенні банку «Сбербанк» вул. Городоцькій, 143 у Львові (навпроти приміського вокзалу) виникла пожежа. За даними поліції, мова йде про підпал, у приміщення кинули пляшку із запалювальною сумішшю.

«Близько 6:00 до нас надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні одного з банків. Наразі встановлено, що невідомі особи вибили скло та вкинули пляшку з невідомою речовиною у приміщення, – повідомила ZAXID.NET речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська. – На місці було виявлено залишки пластмасової пляшки. Встановлюємо обставини та причетних до події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 – умисне пошкодження майна».

Невідомі вибили скло та вкинули пляшку із запалювальною сумішшю в приміщення банку (фото поліції)

Як заявив працівник поліції Ігор Зінкевич, на місці події свідки бачили двох невідомих осіб – чоловіка та жінку, які розбили скло та вкинули запалювальну суміш у приміщення банку.

На місці працювали пожежники. О 6:22 пожежу ліквідовано. Вогонь знищив приблизно 5 м2 приміщення.

Це вже далеко не перший випадок підпалу філій «Сбербанку» у Львові. У жовтні минулого року вщент згоріло відділення на проспекті Чорновола, у лютому 2016 року – відділення на вул. Івана Франка коло Стрийського ринку. В обох випадках причиною пожежі став зумисний підпал. Про результати розслідування цих випадків поліція не повідомляла.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини