Де купити подарунки на свята: 10 новорічних ярмарків в Україні

Відвідайте святкові ярмарки, що наповнені казковою атмосферою
Атмосфера справжнього дива та новорічного настрою пануватиме на різноманітних зимових ярмарках. Тут ви маєте змогу придбати подарунки для друзів та близьких, весело провести час і стати частиною незабутнього фестивалю.

1. Новорічний ярмарок українських брендів.

З 1 до 31 грудня у ТЦ Ocean Plaza, в Києві відбудеться ярмарок українських творчих брендів. Дизайнерський одяг, модне взуття, яскраві аксесуари, якісна косметика – все це можна буде придбати на святковій ярмарці. Крім того, на українців чекає розважальна програма, кулінарні майстер-класи, розіграші новорічних призів та благодійний аукціон.

2. Ярмарка «Андріївські вечорниці». З 12 до 14 грудня на ВДНХ пройде святковий ярмарок, присвячена українським народним традиціям. Тут можна буде придбати ексклюзивні українські сувеніри, вироби народних майстрів, хенд-мейди, еко-товари, а також різноманітні смаколики. Крім того, українців розважатимуть народні музики та актори театру.

3. Різдвяна казка у Сквері. З 27 до 28 грудня у Сквері Небесної сотні відбудеться новорічне свято для усієї родини. Різдвяні смаколики, виступи маленьких талантів та вертеп подарують усім українцям святкову атмосферу. Крім того, усі бажаючі зроблять новорічну листівку своїми руками, яку можна подарувати своїм близьким.

4. Різдвяний Арсенал. З 18 до 21 грудня у Мистецькому Арсеналі на українців чекає чарівна святкова атмосфера. Тут можна придбати подарунки на будь-який смак: дитячі іграшки, хенд-мейд листівки, прикраси для ялинки та вікон, книги.

5. Різдвяний ярмарок на Софійській площі. З 16 грудня до 19 січня українці мають нагоду відвідати святковий ярмарок на Софіївській площі у Києві. На День Св. Миколая тут запалять головну ялинку країни, а 31 грудня кияни та гості столиці зустрінуть Новий 2018 рік. Ярмарка на Софійській площі буде розділена на три сектори: гастрономічний, сувенірний та дитячий. У повітрі кружлятиме запах ялинки, глінтвейну та мандаринок. Крім того, га площі буде розміщена резиденція Св. Миколая, кімната майстер-класів та вісім музеїв.

6. Різдвяний ярмарок «Я подарую тобі Львів». Традиційний святковий ярмарок у Львові буде поділений на два сектори – гастрономічний та сувенірний. Ярмарок триватиме з 8 до 20 грудня. Конкурс скульптур, народні гуляння та різдвяний фестиваль – все це чекає на українців у різдвяному Львові.

7. Різдвяний ярмарок у Закарпатті. Напередодні Нового року українців все більше приваблює відпочинок у засніжених Карпатах. У закарпатському місті Хуст влаштовують народні гуляння та різдвяні веселощі. Затишні дерев’яні будиночки ласкаво запрошують гостей до святкового столу із різноманітними смачними українськими стравами та напоями. Святковий ярмарок триватиме з 15 грудня до 15 січня.

8. Новорічний ярмарок в Одесі. Street-food, зимове море, вуличне мистецтво та гучні вечірки – все це чекає на українців у новорічній Одесі. Пориньте у святкову новорічну атмосферу разом із запальними одеситами, й повірте, що сумувати нікому не доведеться.

9. Ярмарок особливих подарунків «Вулик» у Кам’янці-Подільському. Саме на ярмарку у Кам’янці-Подільському ви маєте нагоду придбати оригінальні подарунки та надихнутися цікавими святковими ідеями. Ексклюзивні вироби ручної роботи у подарунок безсумнівно здивують ваших рідних. Мило, косметика, ароматні свічки, прикраси, вишиванки та вироби із глини – розмаїття товарів на кам’янець-подільському ярмарку вражають!

10. «Зимова казка» в Івано-Франківську. Народне ремесло і творчіть карпатського народу – саме такі вироби будуть представлені на новорічному ярмарку в Івано-Франківську. Головну зону міста прикрасить оригінальна святкова ілюмінація, а головна ялинка міста буде освітлена за допомогою 3D-технологій.

Джерело: 1+1

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини