“Мав добре серце та високий інтелект”: на фронті загинув львів’янин Віктор Петров

Віктор Петров був активістом та свідомим громадянином, служив у 54-й окремій механізованій бригаді імені гетьмана Івана Мазепи

Про це інформує Інститут суспільних ініціатив, передає “Еспресо.Захід“.

Віктор був членом команди ІСІ, активістом, свідомим громадянином. Заснував WHAT IF creative studio та Креативна школа What If.

“Був ініціатором багатьох проєктів, чим робив великий вклад у розвиток країни. Його призвали і він почав служити в 54-й окремій механізованій бригаді імені гетьмана Івана Мазепи”, – розповіли в ІСІ.

“Своїм добрим серцем та високим розумом ти врятував тисячі дітей від бруду вуличних спокус і безпросвітного майбуття. Ти жив для людей, а вони жили завдяки Тобі. Ти не жив “всупереч”, а жив “за”, – згадує про Віктора військовослухбовець, ексдепутат Львівської міськради Ігор Шолтис.

“Сім’я “золотих” Донорів! Донорів тромбоцитів, – сумує за непоправною втратою! Багато свідомих донорів зараз на передовій! Тому просимо Вас – ідіть до центру крові, здавайте кров, це теж фронт порятунку життів! Підмініть Віктора!!!” – закликає очільник благодійного фонду “Із янголом на плечі” Юрій Федечко.

Світла пам’ять та вічна слава Герою України!

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини