“Його безстрашність вразила всіх”: на фронті загинув снайпер із Волині, батька не дочекались додому три доньки

На війні з російськими окупантами загинув снайпер із Волині 48-річний Гапонюк Микола Григорович. Батька не дочекались додому три доньки.

Про це повідомила очільниця Велимченської громади Анастасія Павлович, – пише OBOZREVATEL.

Микола Гапонюк був солдатом, стрільцем-снайпером 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти механізованого батальйону.

“Дружина втратила люблячого чоловіка, доньки – турботливого батька, згорьована мати – сина. Ми – хорошу Людину. 21 травня 2023 року в результаті ворожого обстрілу в районі Берхівського водосховища Донецької області загинув житель села Велимче Гапонюк Микола Григорович”, – йдеться у повідомленні.

Герой став на захист своєї країни в березні минулого року. Гапонюк служив в окремій танковій бригаді військової частини А7015, до кінця залишався відданим присязі на вірність українському народові.

“Микола завжди був на передовій, готовий ризикувати своїм життям, щоб захистити свою сім’ю, побратимів та країну. Його безстрашність та професіоналізм вразили всіх, хто з ним пліч-о-пліч боровся за нашу свободу й неньку Україну”, – зазначили в громаді.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини