Яна Клочкова зрадила Україну: де зараз перебуває відома плавчиня

Вже більше півтора року “золота рибка” не дає про себе знати.

Чотириразова олімпійська чемпіонка, найтитулованіша спортсменка України в історії Олімпійських ігор Яна Клочкова після початку повномасштабної війни не дає про себе знати, пише ТСН

Шанувальників спортсменки дуже цікавить питання, куди ж зникла і де зараз Яна Клочкова. У програмі “Слава ПРО” Слава Дьомін розповів, що на превеликий жаль фанів “золотої рибки”, вона зрадила Україну і разом з сином поїхала до тимчасово окупованого Криму.

Яна Клочкова з сином / © instagram.com/yana_klochkova
Яна Клочкова з сином / Фото: instagram.com/yana_klochkova

Там Клочкова живе з батьками і за півтора року жодного разу ніяк не прокоментувала повномасштабну війну росії проти України. Спортсменка робить вигляд, ніби взагалі нічого не відбувається.Свій профіль в Instagram Клочкова закрила, а сторінки у російських соцмережах не видалила:

“Таке враження, що Клочкова живе в іншій реальності. Хоча не будемо забувати з ким свого часу вона товаришувала. Нагадаю, що 2006-го Яна була близька до українського президента-втікача Віктора Януковича. І навіть була обрана депутатом харківської міської ради від “Партії регіонів. Мама плавчині Олена Синявська ще 2021-го року у себе в Facebook продовжувала постити георгіївські стрічки”, – прокоментував Дьомін.

Яна Клочкова / © instagram.com/yana_klochkova
Яна Клочкова / Фото: instagram.com/yana_klochkova

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини